Masja Klein over haar ervaring met het proefabonnement van Permanent Actueel

Graag laten we Masja Klein, een actieve Permanent Actueel-deelnemer, aan het woord. We spraken met Masja over haar ervaring met betrekking tot Permanent Actueel. Benieuwd naar haar ervaring? Lees dan het volledige interview. 

Wat heeft je getriggerd om afgelopen zomer een proefabonnement bij ons af te sluiten?
“Ik merkte dat veel cursusaanbod op de markt hetzelfde is. Vaak is het dan ook nog eens zo dat je een dag buiten de deur bent. Met Permanent Actueel van Hoffelijk kun je zelf kiezen wanneer je een artikel wil doornemen.Je bent ongeveer 6 minuten per artikel bezig en de artikelen zijn altijd vernieuwend en actueel. Daarnaast is ook de prijs-kwaliteitsverhouding goed.”

Waarvoor gebruik je Permanent Actueel?
“Mijn medewerkers en ik gebruiken Permanent Actueel voornamelijk om op de hoogte te blijven van de actualiteiten die bij mijn vakgebied horen. We moeten voor ons beroep natuurlijk bijscholen en dit is een ideale manier om dat te doen. Ook is Permanent Actueel de uitgelezen mogelijkheid om de benodigde PE-punten te behalen.”

Hoe heb je het proefabonnement ervaren?
“Ik was heel tevreden over het proefabonnement, omdat je hiermee direct ervaart hoe Permanent Actueel werkt. Na de proefmaand heb ik Permanent Actueel voor het hele bedrijf afgenomen.”

Vind je de persoonlijke leeromgeving gemakkelijk in gebruik?
“Ik vind de persoonlijke leeromgeving zeker gemakkelijk in gebruik. Je logt in en je kunt direct beginnen met lezen. Het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.”

Wat zijn volgens jou de grootste voordelen van Permanent Actueel?
“Met Permanent Actueel ben je altijd up-to-date en houd je het vak continu bij. Als er belangrijke ontwikkelingen zijn, wordt er gelijk een artikel over geschreven en ben je direct op de hoogte.”

Waarom zou je Permanent Actueel aanraden?
“Ik betaal nu € 300,- per jaar, per persoon en dan is iedereen op de hoogte van de actualiteiten en behalen al mijn medewerkers direct PE-punten. Als je naar een dagcursus gaat dan ben je al snel € 500,- per persoon kwijt. Met Permanent Actueel ben je dus minder geld kwijt, je bent direct op de hoogte van de actualiteiten en je kunt het gemakkelijk vanuit huis doen. Het is een kleine investering van je tijd.”

Ben je benieuwd of Permanent Actueel wat voor jou is?