Een 10 voor het PE-examen Inkomen, Pascale kreeg het voor elkaar!

Een 10 voor haar PE-examen Inkomen, dat had Pascale Prins niet verwacht. Toch kreeg ze het voor elkaar door zich voor te bereiden met het studiemateriaal van Hoffelijk. Benieuwd wat zij de grootste voordelen van ons studiemateriaal vindt en welke tips ze heeft voor andere examenkandidaten? Lees dan het volledige interview.

Allereerst gefeliciteerd met dit mooie resultaat! Zou je jezelf kort voor kunnen stellen?
“Mijn naam is Pascale Prins. Ik ben bijna 20 jaar hypotheekadviseur geweest, vervolgens heb ik een aantal business-to-business rollen gehad en nu ben ik Manager Distributie bij Venn Hypotheken.”

Hoe ben je bij Hoffelijk terechtgekomen?
“Bij een vorige werkgever maakten we al gebruik van de diensten van Hoffelijk en zo ben ik uiteindelijk blijven hangen. Bij een andere werkgever heb ik kort een uitstapje gemaakt naar een andere opleider, maar nu ik weer zelf mag kiezen, kom ik toch altijd terug bij Hoffelijk. Het is voor mij heel vertrouwd en bekend, en het studiemateriaal levert me altijd positieve resultaten op.”

Hoe heb je het voor elkaar gekregen om zo’n mooi resultaat te behalen?
“Wat mij betreft gaan er veel credits naar Hoffelijk, omdat jullie de juiste onderwerpen weten aan te stippen. Ik heb gewoon de modules doorlopen en daarna de toetsvragen gedaan om te kijken of de kennis er al in zat. Vervolgens heb ik me gefocust op de examentips en uiteindelijk heb ik het leertraject afgesloten met de oefenexamens. Na het doornemen van het studiemateriaal wist ik waar ik op moest letten en was ik goed op de hoogte van de onderwerpen waar ik examenvragen over kon verwachten.”

"Hoffelijk is voor mij heel vertrouwd en bekend, en het studiemateriaal levert me altijd positieve resultaten op."

Wat zijn volgens jou de grootste voordelen aan het studiemateriaal van Hoffelijk?
“Met name dat het duidelijk geschreven is. De leerdoelen, die soms wat wollig geformuleerd zijn en daardoor wat moeilijker te begrijpen zijn, weten jullie te vertalen naar wat het voor mij betekent. Dat is ook een van de redenen dat ik altijd terugpak naar Hoffelijk: ik begrijp de leerstof in jullie studiemateriaal.

Wat ik daarnaast fijn vind is dat de mogelijkheid er is om de stof en oefenvragen te herhalen. Ik vind het dashboard ook heel gebruiksvriendelijk. Alles staat netjes bij elkaar en ik zie in één overzicht wat ik nog moet doen. Aan het begin van de module wordt duidelijk uitgelegd wat er van me wordt verwacht en wat de doelstellingen van het hoofdstuk zijn.

Het boeken van mijn examens verloopt ook altijd heel soepel. Ik kan altijd terecht bij één van jullie examenlocaties, zelfs als ik het examen kort van tevoren inplan. Op de website vul ik gewoon mijn woonplaats en gewenste datum in en zo krijg ik de beste opties voor mij te zien. Dat is heel gebruiksvriendelijk en werkt voor mij heel fijn.”

Heb je nog tips voor andere examenkandidaten?
“Gewoon doen! Neem het studiemateriaal door, inclusief de examentips, en doe de oefenexamens. Dan weet je wat je kunt verwachten. Maak het vooral niet groter dan het is, dat heb ik zelf ook wel een beetje gedaan, maar dat is nergens voor nodig. Je bent gewoon bezig met je vak.”

Ook in één keer slagen voor je PE-examen?
Bereid je optimaal voor met het PE-studiemateriaal van Hoffelijk