Hoffelijk houdt branche met Prinsjesdag Totaaloverzicht weer up-to-date!

Ook dit jaar zetten we bij Hoffelijk de traditie voort om de nacht na Prinsjesdag alle gepresenteerde maatregelen door te spitten en de relevante ontwikkelingen voor jou samen te vatten in het Prinsjesdag Totaaloverzicht 2021. Voor onze collega’s was de uitdaging extra groot, omdat we ditmaal ook speciaal voor advocaten een websitepagina hebben opgemaakt.

Onze directeur Edwin vertelt: “Net als Prinsjesdag zelf, kunnen we met de negende editie wel zeggen dat het Hoffelijk Totaaloverzicht ook een traditie is geworden. We zijn er trots op dat naast onze klanten inmiddels ook een groot deel van de branche ernaar uitkijkt ons Totaaloverzicht te ontvangen. Je vak bijhouden nemen wij heel serieus en Prinsjesdag is het moment om de branche te helpen om op een laagdrempelige manier en in korte tijd weer helemaal up-to-date te zijn.”

We bieden het Totaaloverzicht digitaal aan, zodat eventuele wijzigingen in de maatregelen ook direct op de website kunnen worden aangepast. Zo beschik jij altijd over de meest actuele informatie en kun je die direct toepassen in je werk.

Het Hoffelijk Totaaloverzicht is beschikbaar op https://hoffelijk.nl/prinsjesdag.

Dit nieuws is ook gedeeld door am:webInfinanceVVP Online en Mr.