Hoffelijk vraagt met succes subsidie aan: gratis PO-punten voor advocaten

Nadat we onze jarenlange ervaring in het continu up-to-date houden van professionals vorig jaar succesvol inbrachten in de juridische sector, zijn we er dit keer in geslaagd om het vernieuwende opleidingsconcept Permanent Actueel onder de subsidie ‘NL leert door’ te laten vallen. Hierdoor kunnen advocaten vanaf nu gratis kennismaken met Permanent Actueel en 10 PO-punten behalen.

De overheid heeft 30 miljoen euro beschikbaar gesteld om werkend Nederland te stimuleren om zich in te schrijven voor bij- en omscholing bij speciaal hiervoor geaccrediteerde opleiders. Deze scholing is volledig gratis te volgen voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd. In tegenstelling tot bij de recent geïntroduceerde STAP-regeling, is er bij ‘NL leert door’ geen goedkeuring van het UWV nodig (middels loting) en kan iedereen zich rechtstreeks aanmelden bij de opleider en gegarandeerd direct starten.

“Wij zijn er trots op dat we voor de tweede keer in korte tijd een uniek aanbod voor advocaten kunnen lanceren”, zegt onze Algemeen Directeur Wesley . “Vorig jaar hebben we met Permanent Actueel een vernieuwende manier om je vakkennis te onderhouden laten accrediteren door de NOvA. Dat we nu alweer kunnen melden dat advocaten vanwege de subsidieregeling zelfs gratis kennis kunnen maken met Permanent Actueel van Hoffelijk, is fantastisch nieuws”.

Wesley vervolgt: “Advocaten kunnen uit zes verschillende rechtsgebieden het rechtsgebied van hun voorkeur selecteren. Vervolgens kunnen zij direct starten met de e-learnings die gaan over de actualiteiten van begin 2022 tot nu en al de eerste PO-punten behalen. Als er vervolgens actualiteiten binnen het gekozen rechtsgebied zijn, krijgen zij deze direct beschikbaar in hun online leeromgeving en daarmee worden de resterende PO-punten verspreid over de komende maanden behaald”.

Meer informatie over de subsidieregeling en het aanbod van Hoffelijk is beschikbaar op: https://hoffelijk.nl/gratis-po-punten