Hoffelijk viert tienjarig jubileum met Prinsjesdag Totaaloverzicht 2022!

Voor het tiende jaar op rij zetten wij de traditie voort om de nacht na Prinsjesdag alle gepresenteerde maatregelen door te spitten en de relevante ontwikkelingen samen te vatten in het Prinsjesdag Totaaloverzicht.

“De Nederlandse economie piept en kraakt aan alle kanten. De inflatie bereikt telkens nieuwe hoogten en er heerst veel onzekerheid. De aangekondigde maatregelen kunnen de huidige dreun niet opvangen, maar zijn wel historisch in omvang. Dit jaar is het dus een extra grote uitdaging voor de sector om direct volledig up-to-date te zijn over de wijzigingen,” aldus Edwin, onze Directeur Relatiebeheer bij Hoffelijk.

“Je vak bijhouden nemen wij heel serieus. Prinsjesdag is dan ook hét moment om de branche te ondersteunen bij het zo snel mogelijk informeren van alle financieel professionals over de voor hen relevante ontwikkelingen,” vervolgt Edwin.

Onze vakredactie spit hiervoor in de nacht na Prinsjesdag alle aangekondigde maatregelen door, zodat de doelgroep alleen de informatie ontvangt die hun beroepspraktijk direct raakt. “We zijn er trots op dat de branche zo al tien jaar kan rekenen op een totaaloverzicht dat volledig is toegespitst op de financiële dienstverlening en kwalitatief hoogwaardig is.”

Meer informatie
Het Prinsjesdag Totaaloverzicht van Hoffelijk is beschikbaar via onze website.

Dit nieuws is ook gedeeld door AM, Infinance en VVP.