Wij vierden feest op de am:dag 2019

Ook dit jaar was Hoffelijk weer aanwezig op de am:dag in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het was de 29ste editie, met dit keer als thema ‘I am: curious | New ideas for new horizons’. Het netwerkevenement voor de Nederlandse verzekeringsmarkt werd bezocht door bijna 2.000 bezoekers waaronder assurantietussenpersonen, verzekeraars, financieel adviseurs en de toeleverende sector.

Ben je benieuwd naar onze collega’s, de bezoekers en onze stand op de am:dag? Bekijk dan de aftermovie:

Vorig jaar pakten we groots uit met de introductie van de Wft-game Wft Winter Crush. De stand was geheel winters ingericht. Dit jaar vierden we alvast feest, omdat Hoffelijk binnenkort 10 jaar bestaat. En wie jarig is trakteert!

Een grote olijfboom, die symbool staat voor ‘groei’, hing vol met cadeautjes. Elke bezoeker die langs onze stand liep, nam een cadeautje in ontvangst. Van een webcamcover tot aan een telefoongrip waarmee je je telefoon gemakkelijker vast kunt houden. En van touchscreen handschoenen tot aan een dinerbon om af en toe ook te ontspannen tussen het harde werken door. En als hoofdprijs een opleidingsbudget t.w.v. € 250,-.

De bezoekers hingen handgeschreven wensen terug in de boom. Wensen in de vorm van verbeterpunten op het gebied van opleiden, maar ook felicitaties.

Het was weer een geslaagde dag, waar we kennis hebben gemaakt met nieuwe professionals en organisaties. En er natuurlijk ook veel bekenden even gedag kwamen zeggen bij onze stand. Aan iedereen bedankt!