Vernieuwd Dynamisch Dashboard voorspelt slagingskans

De afgelopen maanden is ons Development team aan de slag gegaan om de eerste stappen te zetten naar een vernieuwd applicatielandschap. Het Dynamisch Dashboard is het eerste systeem dat vernieuwd is door het team en afgelopen week is gelanceerd. Een succes dat gevierd mag worden!

Wat is het Dynamisch Dashboard?
Het Dynamisch Dashboard zorgt ervoor dat de slagingskans van een deelnemer beter voorspeld kan worden en maakt het traject dat een deelnemer doorloopt veel inzichtelijker. De opdrachtgever kan zien wie op schema loopt, wie voorloopt óf wie achterloopt. Daarnaast kan een opdrachtgever ook inzien welke onderdelen voldoende en onvoldoende afgerond zijn. Zo wordt duidelijk waar iemand extra begeleid in moet worden (door Hoffelijk, dan wel door de opdrachtgever zelf) en kan er vroegtijdig worden vastgesteld of iemand wel of niet zal slagen. Dit bespaart de opdrachtgever onnodige herkansingskosten.

Wesley van ’t Hof, onze Algemeen Directeur, legt uit: “Vooral recruitmentbedrijven en detacheerders willen hun kandidaten snel opleiden en zo gericht mogelijk begeleiden. Met ons Dynamisch Dashboard zijn ze nu nog beter in staat dat te doen. Ze krijgen een continue indicatie van de voortgang van hun deelnemers. Zo kunnen ze gemakkelijk zien of de deelnemers, binnen het door een specifieke opdrachtgever gestelde tijdspad, op schema lopen, wie er extra begeleiding nodig heeft en wie al op examen kunnen én zullen slagen.”

De volgende stap
Het Dynamisch Dashboard is slechts de eerste stap in het vernieuwen van het applicatielandschap. Het Development team is namelijk hard aan het werk om ook de website van Hoffelijk Financieel, de webshop voor al onze diensten en het klantportaal te vernieuwen. Deze ontwikkelingen brengen ook een nieuwe huisstijl met zich mee. Deze stijl zie je al terug in het vernieuwde Dynamisch Dashboard.

Het vernieuwen van ons gehele applicatielandschap heeft als doel om uiteindelijk alles vanuit één platform aan je aan te bieden. Dit frisse en modern vormgegeven nieuwe applicatielandschap levert jou meer gebruiksgemak op én het geeft je meer inzicht en overzicht. Zo kun jij nóg effectiever werken aan je professionele ontwikkeling.

Benieuwd naar ons vernieuwde Dynamisch Dashboard in de media? Bekijk de berichten op AM:webInFinance en VVP Online.