Werken bij Hoffelijk

Hoffelijk is dé innovatieve opleider voor de professional en organisatie van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we ruim 25.000 professionals in hun professionele ontwikkeling. Kom jij ons daarbij ondersteunen?

Werken bij Hoffelijk

Hoffelijk is dé innovatieve opleider voor de professional en organisatie van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we ruim 25.000 professionals in hun professionele ontwikkeling. Kom jij ons daarbij ondersteunen?

Over ons

We zijn een jonge organisatie waarbij we, ondanks de harde groei, de start-up mentaliteit hebben behouden. De gemiddelde leeftijd van de collega’s ligt rond de 31/32 jaar, óók die van het management en de directie. Wij geloven in het bieden van kansen, want als jij floreert, doen wij dat als organisatie ook. Er wordt daarom flink geïnvesteerd in opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Onze vacatures

Bij Hoffelijk leveren we iedere dag weer nieuwe topprestaties. Prestaties die echt het verschil maken voor onze opdrachtgevers en klanten. Lijkt het je leuk om ons daarbij te komen ondersteunen? Bekijk de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Hoffelijk cultuur

We zijn een jonge organisatie waarbij we, ondanks de harde groei, de start-up mentaliteit hebben behouden. Met ruim 70 betrokken en ambitieuze medewerkers staan we dagelijks voor je klaar. Benieuwd wie er allemaal voor je klaarstaan?

[jr_instagram id=”3″]

[jr_instagram id=”4″]

[jr_instagram id=”5″]

[jr_instagram id=”2″]

Collega’s aan het woord

Dag in, dag uit staan onze Hoffelijkers voor je klaar om jou te ondersteunen in je vakbekwaamheid. We denken graag met je mee om jou de dienstverlening te bieden die het beste bij je past. Door te luisteren en te handelen naar de wensen van onze klanten, komen we met elkaar tot het beste resultaat.

“Er wordt altijd hard gewerkt, maar daarnaast ook altijd hard gelachen.”

- Rogier over zijn werkzaamheden bij Hoffelijk.

Rogier Groen
Medewerker Kennis & Ontwikkeling
"Wij kunnen onze klanten veel toegevoegde waarde bieden door ze zo goed mogelijk te informeren over de opleiding, maar ook over wat ze daarna kunnen verwachten."
Dave Peeters
Relatiebeheerder
"Ondanks dat we allemaal op afstand werken, zijn we zo verbonden met elkaar. Dat vind ik echt heel bijzonder en sterk."
Daisy Ardaseer
Specialist Advieskwaliteit

Niet gevonden wat je zoekt?

Bij Hoffelijk staan we altijd open voor nieuw talent. Het zou immers zonde zijn om iemand met jouw skills te laten lopen. Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Daag ons dan uit in een open sollicitatie.

 

Volg jij op dit moment een studie, maar kun je nog wel wat extra uitdaging gebruiken? Ook dan komen we graag met je in contact.

Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op via
010 – 760 11 00 of stuur een mail naar info@hoffelijk.nl.

Daag ons uit!

Werken bij Hoffelijk
als student