Wie zijn wij?

Helping Hero verbindt professionals met onze partners in de financiële sector. We zijn ontstaan vanuit de behoefte om de instroom in de sector te vergroten. Vanuit onze passie voor het vak zetten we ons dagelijks in om het adviesberoep weer op de kaart te zetten.

Wie zijn wij?

Helping Hero verbindt professionals met onze partners in de finaciële sector. We zijn ontstaan vanuit de behoefte om de instroom in de sector te vergroten. Vanuit onze passie voor het vak zetten we ons dagelijks in om het adviesberoep weer op de kaart te zetten.

Ons team

Het team van Helping Hero bestaat uit een aantal enthousiaste collega’s die graag met jou in gesprek gaan. We stellen ons team graag aan je voor!

Onze ambitie

Onze droom is nieuw talent in de financiële sector te verwelkomen. De afgelopen jaren is er namelijk een flink tekort aan professionals ontstaan en daar willen wij verandering in brengen. Samen met jou en onze partners gaan wij deze uitdaging aan.

Hoffelijk Groep

Helping Hero is een initiatief van Hoffelijk. Een jonge, ambitieuze organisatie, die gericht is op kwaliteit en gelooft in maatwerk. Dé partner op het gebied van opleidingen voor zowel professionals als organisaties. Iedereen verdient het beste advies en daarom focust Hoffelijk zich op het opleiden en up-to-date houden van adviseurs in de financiële sector.

Meer over Hoffelijk