Van student naar financieel adviseur

Van student naar financieel adviseur

Tijdens de opleiding Finance & Control kwam Stefan Peekstok erachter wat hij écht leuk vond. “Ik stuitte op de minor ‘Financieel advies particulieren’. Hier kwam ik erachter dat ik deze kant van de financiële sector heel interessant vond en dat het adviesberoep mij gaf wat ik in andere functies miste: klantcontact.”

Stefan kwam tijdens zijn afstudeerperiode in contact met Nikki en Jort. “Ik vertelde hen dat ik op zoek was naar een leuke, uitdagende baan in de financiële sector voor na mijn opleiding. Vervolgens stuurde ik mijn cv op, zodat Nikki en Jort konden kijken of zij via Helping Hero iets voor mij konden betekenen”.

“In no time kreeg ik mailtjes van verschillende organisaties binnen die graag een gesprek met mij wilden inplannen.” Tijdens deze gesprekken kreeg Stefan een goede indicatie van hoe de bedrijven eruitzagen, wie zij zochten, of hij bij de bedrijven paste en waar hij zich het meest op zijn gemak voelde. “Ik had eigenlijk met alle partijen een heel leuk gesprek. Dit bracht mij in een luxepositie om uiteindelijk een keuze te maken voor een organisatie waar ik mij het prettigst bij voelde.”

Vandaag begint Stefan als financieel adviseur bij zijn nieuwe werkgever: HypothekenUnie. “Zonder Helping Hero was ik hier waarschijnlijk nooit terechtgekomen. Oorspronkelijk had HypothekenUnie namelijk geen openstaande vacatures, maar nadat men mijn cv had gelezen was men erg benieuwd.” Stefan geeft aan de perfecte match gevonden te hebben. “Ik heb uiteindelijk gekozen voor dit bedrijf omdat ik denk dat ik mezelf hier de aankomende jaren het beste kan ontwikkelen.”

Wil jij net als Stefan aan de slag in een sector die veel carrièremogelijkheden biedt? En ben je op zoek naar een baan waar je veel klantcontact hebt en je je klanten écht verder kunt helpen? Wij verbinden je graag met onze partners in de financiële sector!

Vraag geheel vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken: https://hoffelijk.nl/helpinghero/persoonlijk-advies/