De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Er bestaan veel misvattingen over adviseren op afstand. De grootste misvatting? Dat het niet mogelijk is. Anno 2020 zijn er namelijk veel mogelijkheden voor wat betreft video en telefonie en kun je dus gemakkelijk je adviesgesprek op afstand doen. Om je hierbij te helpen, hebben we een e-learning voor je ontwikkeld.  

e-Learning advies op afstand

Wat ga je leren? 

Allereerst leggen we je kort de gedachte achter een advies op afstand uit. Vervolgens nemen we je mee in alle voordelen van video- en telefoongesprekken, denk bijvoorbeeld eens aan de vermindering van CO₂-uitstoot en aan de hoeveelheid tijd die je bespaart in je gesprekken. Daarnaast zijn er uiteraard wat do’s en don’ts voor gesprekken op afstand. Deze delen we graag met je, zodat jouw gesprek persoonlijk en professioneel blijft. 

Start e-learning
e-Learning advies op afstand

Hoe staat de klant tegenover een videogesprek?

Adviseren op afstand brengt voor jou veel voordelen, maar wat vindt de klant? Deze vraag wordt doorlopend onderzocht en wat blijkt: 19% van de klanten kiest al voor een videogesprek. Veel bedrijven zijn druk bezig om video- of telefoongesprek net zo gewoon te maken als face-to-facegesprekken, waaronder ook ABN AMRO. Hier wordt zelfs al 61% van de gesprekken via video gevoerd? De hoogste tijd voor jou om hier ook mee aan de slag te gaan dus!

Werk je thuis en kun je hier ook nog wel wat tips voor gebruiken? Wij hebben acht tips voor je op een rijtje gezet.