De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Een terugkeer naar kantoor lijkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. We zijn in het afgelopen jaar gewend geraakt aan het thuiswerken en (onbewust) bepaalde routines gaan creëren. Niet alleen medewerkers zijn veranderd, ook bij organisaties zijn nieuwe patronen ontstaan.

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers niet in een terugkeershock terechtkomen wanneer het weer mogelijk is om op kantoor te werken? En wat zijn de risico's van de terugkeer naar kantoor? Afgelopen juni gaven we de interactieve online sessie ‘Cultuurverandering is noodzakelijk: vroeger komt niet meer terug’, waarin we deelnemers meenamen in de vraagstukken die ontstaan wanneer de kantoordeuren weer opengaan.

De inzichten die tijdens de sessies gedeeld zijn, hebben we verwerkt in een whitepaper. Kon je niet aanwezig zijn bij een van de sessies, maar ben je wel benieuwd naar de inzichten die zijn gedeeld? Download dan nu het whitepaper.

Download het whitepaper

Vul onderstaand formulier in om het whitepaper te downloaden.