De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Onze dienstverlening staat vooral in het teken van onze klanten en relaties, maar ook van de totale branche en om deze vooruit te helpen. Inmiddels werkt Hoffelijk al ruim tien jaar aan innovatieve oplossingen. We vinden het zonde om deze ervaring niet met je te delen. Daarom delen we graag onze kennis en ervaring via diverse informatiepagina’s om je in deze tijd een extra helpende hand te bieden.

Noodmaatregelen kabinet voor het coronavirus

Als gevolg van het coronavirus heeft het kabinet verschillende noodmaatregelen uitgeroepen. Onze Permanent Actueel-leden houden we hier continu van op de hoogte, maar we vinden het belangrijk dat deze informatie voor iedereen beschikbaar is. We hebben daarom de meest relevante ontwikkelingen voor je verzameld op één pagina. We updaten de pagina wanneer er nieuwe maatregelen bekend worden gemaakt, zodat jij continu op de hoogte blijft.

Lees de maatregelen

Coronavirus

Ben je daarnaast benieuwd of jouw geplande workshop, opleiding of examen nog door gaat? Of ben je gewoon nieuwsgierig hoe Hoffelijk tegenwoordig te werk gaat? Neem dan eens een kijkje op onze pagina Coronamaatregelen.

Thuis voor elkaar

Blijf thuis

Er is thuis veel te beleven. Je kunt thuis sporten, thuiswerken en thuis samenzijn. Maar wat vooral belangrijk is in deze periode: thuis blijven als dit voor jou mogelijk is. Zo dragen we samen een steentje bij.

Al 10 jaar dé digitale opleider

Door continue digitale innovatie in het lesaanbod, is Hoffelijk al ruim tien jaar dé digitale opleider! Wij bieden professionals en studenten ondersteuning bij hun professionele ontwikkeling. De kennis en ervaring die we in de afgelopen tien jaar hebben opgedaan, delen we graag met je in de vorm van onze 'op afstand'-pagina's.