De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Hoffelijk Juridisch

De vooruitstrevende opleider voor advocaten

Hoffelijk Juridisch is de innovatieve juridische opleider om jouw professionele kennis en kunde te ontwikkelen en onderhouden. Met ons vernieuwende opleidingsconcept Permanent Actueel blijf jij continu op de hoogte van de belangrijke actualiteiten en thema’s in jouw rechtsgebied(en) en behaal je direct je PO-punten. De leeractiviteiten staan te allen tijde met een korte time-to-market klaar in jouw online leeromgeving. Zo leer je altijd op het moment dat het er écht toe doet.

Meer over Hoffelijk Juridisch
ChatGPT

ChatGPT: zijn advocaten en juristen straks overbodig?

Zou je ChatGPT misschien juridische documenten, zoals sommatiebrieven en processtukken kunnen laten schrijven? En kan ChatGPT beoordelen of er sprake is van een inbreuk?

Lees meer

Waarom Hoffelijk Juridisch?

Bij Hoffelijk Juridisch geloven we in het digitaal opleiden van advocaten en academisch geschoolde (bedrijfs)juristen.

We bieden je daarom continue en laagdrempelige digitale opleidingsmogelijkheden, geaccrediteerd door de NOvA, waardoor je direct je PO-punten behaalt. Onze vakredactie zet de voor jou relevante actualiteiten en thema’s altijd met een korte time-to-market en praktische vertaling klaar in je persoonlijke leeromgeving. Doordat je waar en wanneer je maar wilt aan de slag kunt, besteed je jouw tijd effectief en houd je meer tijd over voor je cliënten. Zo leg je met Permanent Actueel dé basis voor jouw permanente educatie.

Wij dragen graag bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we vanuit onze passie voor het vak en met jarenlange ervaring in het opleiden en vakbekwaam houden van professionals en organisaties.

Op een eigentijdse manier PO-punten behalen

Als advocaat moet je jouw professionele kennis en kunde ontwikkelen en onderhouden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) heeft bepaald dat je jaarlijks ten minste twintig PO-punten moet behalen. Mogelijk heb je dit tot nu toe altijd gedaan door klassikale trainingen te volgen. Dit neemt veel tijd in beslag, tijd die jij liever aan je cliënten besteedt. Bij Hoffelijk Juridisch behaal je op een vernieuwende wijze volledig digitaal je benodigde opleidingspunten. Zo kun je waar en wanneer je maar wilt je kennis actueel houden.

Wij zijn een door de NOvA erkende opleidingsinstelling. Zo is het bewijs van deelname dat je van ons ontvangt voldoende om aan te tonen dat jij jouw PO-punten hebt behaald.

Advocaten

Met Permanent Actueel blijf je 24/7 up-to-date van de relevante juridische ontwikkelingen binnen jouw rechtsgebied(en). Onze vakredactie volgt voor jou de actuele juridische ontwikkelingen op de voet en vertaalt deze naar praktijkgerichte leeractiviteiten. Hoffelijk Juridisch ontzorgt je op een unieke manier in het behalen van je PO-punten.

Lees meer

Organisaties & verenigingen

Wil jij je medewerkers of leden op een vooruitstrevende manier volledig ontzorgen in hun ontwikkeling en bij het behalen van opleidingspunten? Ons digitale platform biedt tal van mogelijkheden om een compleet leerbeleid voor jouw organisatie of vereniging te ontwikkelen.

Lees meer

Ben jij al Permanent Actueel?

Wil jij continu up-to-date zijn van de belangrijke ontwikkelingen binnen jouw rechtsgebied(en)? Dat kan met Permanent Actueel! Door in je persoonlijke online leeromgeving aan de slag te gaan met de efficiënte en praktijkgerichte leeractiviteiten en vervolgens de toetsvragen te maken, behaal je direct jouw PO-punten. Met Permanent Actueel ben je altijd op de hoogte zodat je jouw cliënten optimaal van dienst kan zijn.

Meer informatie

Onze rechtsgebieden

We bieden Permanent Actueel aan voor zes verschillende rechtsgebieden. Daarnaast krijg je standaard de module Rechtsgebiedoverstijgend erbij. Wil je meer weten over de rechtsgebieden waarop je Permanent Actueel kunt blijven? Bekijk hieronder het aanbod.

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht
Rechtsgebiedoverstijgend
Springest-background

Gezamenlijk al 10 jaar de Beste Opleider van Nederland

Hoffelijk en Lindenhaeghe zijn samen al 10 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Hoffelijk Juridisch whitepaper

Ben je geïnteresseerd in het aanbod van Hoffelijk Juridisch voor jezelf of voor de medewerkers van jouw organisatie? We hebben een whitepaper ontwikkeld waarin je onze visie op opleiden vanuit de trends en ontwikkelingen eens rustig kunt doorlezen. 

Nu downloaden