De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Hoffelijk Juridisch

Meesters in opleiden

Wat is voor jou belangrijk bij het behalen van je PO-punten? Efficiëntie, hoogwaardige kwaliteit of misschien op de hoogte blijven binnen je vakgebied?

Bij Hoffelijk Juridisch vinden we het alle drie minstens even belangrijk. We zijn gespecialiseerd in het digitaal opleiden en continu vakbekwaam houden van professionals. Zijn we daarmee de juiste opleider voor jou? Daar komen we graag samen achter.

Meer over Hoffelijk Juridisch
ChatGPT

ChatGPT: zijn advocaten en juristen straks overbodig?

Zou je ChatGPT misschien juridische documenten, zoals sommatiebrieven en processtukken kunnen laten schrijven? En kan ChatGPT beoordelen of er sprake is van een inbreuk?

Lees meer

Waarom Hoffelijk Juridisch?

We zijn door de NOvA geaccrediteerd als erkende opleidingsinstelling. Dit betekent dat je al je opleidingspunten (PO-punten) direct bij ons kan halen.

Jij wil natuurlijk zoveel mogelijk van je kostbare tijd aan je cliënten besteden. Tegelijkertijd is het ook belangrijk dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen je rechtsgebied(en), zodat jij je cliënten van de beste adviezen kan voorzien. Met deze gedachte in het achterhoofd is Permanent Actueel voor advocaten ontstaan.

Met Permanent Actueel blijf je niet alleen up-to-date, maar voldoe je ook een jaar lang aan de opleidingsverplichting van de Orde van Advocaten.

Nergens anders op de markt vind je een pragmatischere manier om je PO-punten te behalen die ook nog eens zo nauw aansluit bij jouw volle agenda. Met Permanent Actueel rond je al in tien minuten een onderwerp af. Moet je snel door naar je volgende afspraak? Dan ga je op een ander tijdstip rustig verder.

Ben jij al Permanent Actueel?

Wil jij continu up-to-date zijn van de belangrijke ontwikkelingen binnen jouw rechtsgebied(en)? Dat kan met Permanent Actueel! Door in je persoonlijke online leeromgeving aan de slag te gaan met de efficiënte en praktijkgerichte leeractiviteiten en vervolgens de toetsvragen te maken, behaal je direct jouw PO-punten. Met Permanent Actueel ben je altijd op de hoogte zodat je jouw cliënten optimaal van dienst kan zijn.

Meer informatie

Rechtsgebieden

We bieden Permanent Actueel aan voor zes verschillende rechtsgebieden. Daarnaast krijg je standaard de module Rechtsgebiedoverstijgend erbij. Wil je meer weten over de rechtsgebieden waarop je Permanent Actueel kunt blijven? Bekijk hieronder het aanbod.

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht
Rechtsgebiedoverstijgend

PO-punten voor jou of je medewerkers

Ben je geïnteresseerd in het aanbod van Hoffelijk Juridisch voor jezelf of voor de medewerkers van jouw organisatie? Lees dan snel verder.

Advocaten

Met Permanent Actueel blijf je 24/7 up-to-date van de relevante juridische ontwikkelingen binnen jouw rechtsgebied(en). Onze vakredactie volgt voor jou de actuele juridische ontwikkelingen op de voet en vertaalt deze naar praktijkgerichte leeractiviteiten. Hoffelijk Juridisch ontzorgt je op een unieke manier in het behalen van je PO-punten.

Lees meer

Organisaties & verenigingen

Wil jij je medewerkers of leden op een vooruitstrevende manier volledig ontzorgen in hun ontwikkeling en bij het behalen van opleidingspunten? Ons digitale platform biedt tal van mogelijkheden om een compleet leerbeleid voor jouw organisatie of vereniging te ontwikkelen.

Lees meer
Springest-background

Gezamenlijk al 10 jaar de Beste Opleider van Nederland

Hoffelijk en Lindenhaeghe zijn samen al 10 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.