De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Graag laten we Anne van Boekel, een actieve Permanent Actueel deelnemer, aan het woord. We spraken met Anne over haar ervaring met betrekking tot Permanent Actueel.

Wat heeft je getriggerd om de proefmaand af te sluiten?
"Toen de optie om een proefmaand voor Permanent Actueel af te sluiten zich voordeed heb ik eigenlijk geen moment getwijfeld. Het is lastig om zelfstandig op de hoogte te blijven van alle actuele gebeurtenissen rondom verschillende rechtsgebieden; hierdoor sprak deze mogelijkheid mij meteen aan. Permanent Actueel biedt een centraal punt met updates omtrent gerechtelijke uitspraken, wetswijzigingen en andere actualiteiten. Dit is iets wat je als student weinig ziet en aangeboden krijgt. Ten slotte sprak het mij aan dat je de mogelijkheid krijgt om de specifieke rechtsgebieden waarvan je op de hoogte wil blijven te selecteren. Hierdoor zijn de updates ook daadwerkelijk relevant.

Waarvoor gebruik je Permanent Actueel?
Ik gebruik Permanent Actueel voornamelijk om op de hoogte te blijven van de verschillende geselecteerde gerechtelijke uitspraken en andere actualiteiten. Dit kan door middel van de artikelen die in de leeromgeving geplaatst worden. Daarnaast zijn de e-learnings handig om je kennis van de artikelen te kunnen toetsen.

Deelnemer: Anne van Boekel

Anne van Boekel

Student Ondernemingsrecht en deelnemer van ons opleidingsconcept Permanent Actueel.

Vind je de persoonlijke leeromgeving gemakkelijk in gebruik?
"De persoonlijke leeromgeving is zeker gemakkelijk in gebruik. Door middel van de updates zie je meteen welke artikelen je nog niet hebt gelezen of welke e-learnings je nog niet hebt afgerond. Ook is ieder artikel voorzien van achtergrondinformatie, praktische tips en heb je de mogelijkheid om aantekeningen te maken. Dit zorgt voor een overzichtelijk geheel."

Hoe heb je de proefmaand ervaren?
"Persoonlijk heb ik de proefmaand als zeer goed ervaren. Het platform is gemakkelijk in gebruik. Daarnaast zit het snel in je routine om tussendoor eens de leeromgeving te openen en de artikelen door te nemen. Hierdoor blijf je voor je gevoel ook goed op de hoogte van alle relevante actualiteiten."

Wat zijn volgens jou de grootste voordelen van Permanent Actueel?
"Met Permanent Actueel heb je altijd en overal een overzicht klaarstaan van de artikelen die voor de door jou gekozen rechtsgebieden relevant zijn. Deze artikelen bevatten vervolgens een duidelijke en beknopte samenvatting van bijvoorbeeld een actuele gerechtelijke uitspraak. Het is dus zowel leerzaam als interessant om deze updates bij te houden."

"Met Permanent Actueel heb je altijd en overal een overzicht klaar staan van de artikelen die voor de door jouw gekozen rechtsgebieden relevant zijn."

Waarom zou jij Permanent Actueel aanraden?
"Er bestaan (in ieder geval voor studenten) weinig platforms die actualiteiten omtrent verschillende rechtsgebieden verzamelen en samenvatten. Ik denk dan ook dat het voor een ieder in de rechtspraak, student of werkende, een uitgelezen mogelijkheid is om up-to-date te blijven van jouw rechtsgebied, zonder daar al te veel tijd aan kwijt te zijn."

 

Probeer Permanent Actueel nu een maand gratis

Nieuwsgierig geworden? Ontdek zelf de vele voordelen van Permanent Actueel.

Permanent actueel voor advocaten

Permanent Actueel

Bekijk in deze video hoe jij continu up-to-date bent en blijft met Permanent Actueel van Hoffelijk Juridisch. Hiermee behaal je direct jouw PO-punten.