De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Wanneer je na je studie rechten aan de slag wilt als advocaat, moet je de Beroepsopleiding Advocaten volgen. Tijdens én na de beroepsopleiding zul je je professionele kennis en kunde moeten onderhouden op de rechtsgebieden die relevant zijn voor jouw praktijk. Na de beëdiging als advocaat geeft de NOvA aan dat je jaarlijks minimaal twintig PO-punten moet behalen. Hiervan hebben er tien betrekking op de rechtsgebied(en) waarvoor jij bent geregistreerd in het rechtsgebiedenregister. De overige tien PO-punten kun je vrij naar eigen invulling behalen. Denk hierbij aan het volgen van rechtsgebiedoverstijgende leeractiviteiten.

Hoffelijk Juridisch is een door de NOvA erkende opleidingsinstelling. Het bewijs van deelname dat je van ons ontvangt is dus voldoende voor het aantonen van het behalen van jouw opleidingspunten.

Erkend door de NOvA

Het bewijs van deelname dat je van ons ontvangt is dus voldoende voor het aantonen van het behalen van jouw opleidingspunten.

Permanent Actueel van Hoffelijk Juridisch

Wil jij altijd up-to-date blijven, je kennis binnen jouw rechtsgebied(en) vergroten én direct je PO-punten behalen? Wij bieden Permanent Actueel (PA) aan voor zowel actualiteiten en thema’s in specifieke rechtsgebieden als rechtsgebiedoverstijgend. In je persoonlijke online leeromgeving word je continu op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen die voor jou relevant zijn. Je kunt bij ons kiezen of je op de hoogte wilt blijven van één, twee of drie of meer rechtsgebieden.  

1 rechtsgebied permanent actueel

1 rechtsgebied

€ 595,00 incl. btw € 719,95
 • Waar en wanneer je wilt up-to-date
 • 10 PO-punten
 • Lage studiebelasting
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Toegankelijk via elk device
 • 12 maanden looptijd abonnement
Info
2 rechtsgebieden permanent actueel

2 rechtsgebieden

€ 895,00 incl. btw € 1.082,95
 • Waar en wanneer je wilt up-to-date
 • 20 PO-punten
 • Lage studiebelasting
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Toegankelijk via elk device
 • 12 maanden looptijd abonnement
Info
3 rechtsgebieden permanent actueel

3 of meer rechtsgebieden

€ 995,00 incl. btw € 1.203,95
 • Waar en wanneer je wilt up-to-date
 • 30+ PO-punten
 • Lage studiebelasting
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Toegankelijk via elk device
 • 12 maanden looptijd abonnement
Info

Permanent actueel voor advocaten

Permanent Actueel voor Advocaten

We vinden het belangrijk dat jij je kostbare tijd aan jouw cliënten kunt blijven besteden. Tegelijkertijd weten we ook hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen jouw rechtsgebied(en). Met Permanent Actueel van Hoffelijk Juridisch leggen we hét fundament voor jouw permanente educatie. We bieden PA aan voor zes rechtsgebieden uit het rechtsgebiedenregister. Daarnaast krijg je kosteloos toegang tot rechtsgebiedoverstijgende actualiteiten en thema’s.

Wat is Permanent Actueel voor advocaten

Wat is Permanent Actueel voor Advocaten?

Onze deskundige vakredactie scant, selecteert en beoordeelt alle relevante actualiteiten en thema’s. Ze vatten deze voor je samen en plaatsen ze vervolgens als update in jouw persoonlijke online leeromgeving. Hier heb je 365 dagen per jaar toegang tot. Bij iedere update krijg je praktische tips, zodat je deze direct kunt toepassen in de praktijk. Nadat er één uur aan onderwijs beschikbaar is, volgt er een leeractiviteit met afsluitende toets van tien vragen. Bij een voldoende afronding (70%) behaal je direct je PO-punten. Wil je een actualiteit of thema liever op een later moment nog eens teruglezen? Dan kun je deze altijd terugvinden in het archief.

Permanent actueel voor advocaten

Permanent Actueel

Bekijk in deze video hoe jij continu up-to-date bent en blijft met Permanent Actueel van Hoffelijk Juridisch. Hiermee behaal je direct jouw PO-punten.

Waarom Permanent Actueel bij Hoffelijk Juridisch?

Hoffelijk Juridisch garandeert dat je ieder jaar de gelegenheid krijgt om tien PO-punten per gekozen rechtsgebied te behalen. Daarnaast bieden we je kosteloos de mogelijkheid om aanvullende PO-punten te behalen door rechtsgebiedoverstijgende leeractiviteiten te volgen. Bekijk hieronder welke voordelen we nog meer bieden met Permanent Actueel:

Je kennis altijd up-to-date (365 dagen per jaar)
Korte time-to-market
Toegang tot je persoonlijke leeromgeving via elk device
Volledig gericht op de rechtsgebied(en) waarvoor jij PO-punten moet behalen
Dé basis voor jouw permanente educatie
Tijdbesparend en overzichtelijk
Permanent Actueel waar en wanneer je wilt
Permanent Actueel waar en wanneer je wilt
Permanent Actueel waar en wanneer je wilt

Waar en wanneer je wilt

Met Permanent Actueel voor Advocaten blijf je waar en wanneer je wilt up-to-date. Je persoonlijke leeromgeving is namelijk beschikbaar op je telefoon, tablet en laptop, en je kunt zelf bepalen wanneer je de activiteiten uitvoert. Wekelijks ontvang je van ons een e-mail met daarin een melding van de updates en leeractiviteiten die voor je klaarstaan.

Rechtsgebieden

Je kunt bij Permanent Actueel kiezen uit zes verschillende rechtsgebieden. De module Rechtsgebiedoverstijgend krijg je er daarnaast standaard bij. Wil je meer weten over de verschillende rechtsgebieden? Bekijk hieronder het aanbod.

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht
Rechtsgebiedoverstijgend