De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Uniek in de sector

Nergens anders vind je een manier om je PO-punten te behalen die zo aansluit bij jouw volle agenda. Je kunt al in tien minuten een artikel afvinken. Door naar je volgende afspraak? Dan ga je op een ander tijdstip rustig verder.
 

Efficiënt en tijdbesparend

Onze deskundige vakredactie scant, selecteert en beoordeelt alle relevante actualiteiten en thema’s. Ze vatten deze voor je samen en plaatsen ze vervolgens in jouw persoonlijke online leeromgeving. Jij ontvangt een pushnotificatie zodra er een actualiteit klaarstaat.

Welk PO-abonnement past bij jou?

1 rechtsgebied permanent actueel

1 rechtsgebied

€ 595,00 incl. btw € 719,95
 • Waar en wanneer je wilt up-to-date
 • 10 PO-punten
 • Lage studiebelasting
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Toegankelijk via elk device
 • 12 maanden looptijd abonnement
Info
2 rechtsgebieden permanent actueel

2 rechtsgebieden

€ 895,00 incl. btw € 1.082,95
 • Waar en wanneer je wilt up-to-date
 • 20 PO-punten
 • Lage studiebelasting
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Toegankelijk via elk device
 • 12 maanden looptijd abonnement
Info
3 rechtsgebieden permanent actueel

3 of meer rechtsgebieden

€ 995,00 incl. btw € 1.203,95
 • Waar en wanneer je wilt up-to-date
 • 30+ PO-punten
 • Lage studiebelasting
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Toegankelijk via elk device
 • 12 maanden looptijd abonnement
Info

PO-plicht? Geen probleem!

Wij dragen graag bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we vanuit onze passie voor het vak en met jarenlange ervaring in het opleiden en vakbekwaam houden van professionals en organisaties.

We garanderen dat je ieder jaar de gelegenheid krijg om minimaal tien PO-punten per gekozen rechtsgebied te behalen. Daarnaast krijg je kosteloos de mogelijkheid om aanvullend PO-punten te behalen door rechtsgebiedoverstijgende leeractiviteiten te volgen. Hierin zitten actualiteiten en thema’s die niet specifiek gericht zijn op jouw gekozen rechtsgebied(en), maar wel relevant zijn voor het uitvoeren van jouw functie.

Erkend door de NOvA

Het bewijs van deelname dat je van ons ontvangt is dus voldoende voor het aantonen van het behalen van jouw opleidingspunten.

E-learnings over actualiteiten

E-learnings over actualiteiten

Actualiteiten worden direct vertaald naar een e-learning. Hierdoor ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw rechtsgebied(en).

Benieuwd hoe zo'n actualiteit eruitziet? Download dan een van de volgende voorbeelden:

Hoffelijk staat in voor kwaliteit

Kwaliteit op de eerste plaats

De enige manier om jaarlijks meer dan 28.000 professionals te blijven ondersteunen in hun professionele ontwikkeling is door kwaliteit hoog in het vaandel te hebben staan. Voor Hoffelijk Juridisch betekent dit dat ons interne team samenwerkt met elf specialisten vanuit de verschillende rechtsgebieden. Zij vormen onze deskundige vakredactie en dragen zorg voor de invulling van de e-learnings.

Wij stellen strenge eisen aan de kwaliteit van ons opleidingsaanbod. Iedere actualiteit in Permanent Actueel wordt door minstens drie vakredactieleden inhoudelijk gecheckt. Zo zorgen we ervoor dat de artikelen altijd van hoog niveau zijn en voldoen aan de kwaliteitseisen van de NOvA.

HF Subsidies afbeelding contact Hoffelijk Jordi

Continu up-to-date

Met Permanent Actueel voor Advocaten blijf je waar en wanneer je wilt up-to-date. Je persoonlijke leeromgeving is namelijk beschikbaar op je telefoon, tablet en laptop, en je kunt zelf bepalen wanneer je de activiteiten uitvoert. Wekelijks ontvang je van ons een e-mail met daarin een melding van de updates en leeractiviteiten die voor je klaarstaan.

Je ontvangt met onze PA-app een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat. Stel een persoonlijke pincode in om eenvoudiger toegang te krijgen tot deze artikelen. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en ben je nog gemakkelijker Permanent Actueel.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

Permanent actueel voor advocaten

Permanent Actueel

Bekijk in deze video hoe jij continu up-to-date bent en blijft met Permanent Actueel van Hoffelijk Juridisch. Hiermee behaal je direct jouw PO-punten.

Rechtsgebieden

Je kunt bij Permanent Actueel kiezen uit zes verschillende rechtsgebieden. De module Rechtsgebiedoverstijgend krijg je er daarnaast standaard bij. Wil je meer weten over de verschillende rechtsgebieden? Bekijk hieronder het aanbod.

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht
Rechtsgebiedoverstijgend