De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Goed werkgeverschap

Medewerkers willen zich verbonden voelen met hun organisatie, een goede band opbouwen met collega’s, en (door)groeien en ontwikkelen. Ze stellen steeds hogere eisen en wensen aan jou als werkgever. Als goed werkgever wil je hieraan voldoen. Je wilt ervoor zorgen dat je medewerkers werkgeluk ervaren en daardoor beter presteren.

Met het leermanagementsysteem van Hoffelijk Juridisch zorg je voor één centrale online omgeving waar je het complete opleidingsaanbod van jouw organisatie aanbiedt. Hiermee kun je naast het opleidingsaanbod van Hoffelijk, ook het aanbod van andere opleiders én alle interne (scholings)bijeenkomsten op een eigentijdse en laagdrempelige manier beschikbaar stellen voor al jouw medewerkers. Zo bied jij als organisatie goed werkgeverschap en bedien je tegelijkertijd al je medewerkers op het gebied van verbinding, groei en ontwikkeling.

Meer informatie?

Wil je meer weten van Permanent Actueel voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Opleidingspunten

Opleidingspunten

Met Permanent Actueel van Hoffelijk Juridisch kunnen jij en je medewerkers collectief PO-punten behalen. Daarnaast is de gehele organisatie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de advocatuur en per rechtsgebied. Elke medewerker krijgt een eigen persoonlijke online leeromgeving waarin zij toegang hebben tot relevante opleidingsactiviteiten, content, voortgang en overige (zelf in te richten) informatie. Via de digitale leeromgeving van Hoffelijk is het mogelijk om een partneraccount aan te maken. Hierin wordt onder andere bijgehouden wat de (PO) voortgang is van je medewerkers.

Een eigen digitaal platform

Een eigen digitaal platform

Naast Permanent Actueel is het ook mogelijk om je eigen content beschikbaar te stellen in de online leeromgeving. Hierdoor kun je bijvoorbeeld opleidingsinformatie, (scholings)activiteiten, eigen e-learnings en kennis(overdracht) via hetzelfde platform laten verlopen. Volledig in de eigen look-and-feel van jouw organisatie. 

Hiermee stelt Hoffelijk Juridisch organisaties in staat om zelf op te leiden, of het nu gaat om het digitaliseren van onderwijs, kennisoverdracht, het delen van eigen content, het registreren van (PO-)punten, het digitaal toetsen of de voortgang monitoren en inzichtelijk maken. We verzorgen integrale maatwerkconcepten in de breedste zin.

Permanent actueel voor organisaties

Organisaties & Verenigingen

Bekijk in deze video wat Hoffelijk Juridisch voor jouw organisatie of vereniging kan betekenen.

Kort samengevat

Een eigen digitaal platform

Volledig in de eigen look-and-feel. Hiermee heb je één plek voor alle opleidingsactiviteiten en -informatie waardoor je bijdraagt aan de ontwikkeling en groei van je medewerkers.

Up-to-date

Heel het kantoor blijft up-to-date van de laatste ontwikkelingen binnen de advocatuur en de voor hen relevante rechtsgebieden.

Uitstekend te combineren

Met zowel interne als externe (scholings)bijeenkomsten.

Inzicht in de voortgang

Bekijk het aantal behaalde PO-punten per medewerker.