De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Incompany training Duurzaamheid

Hoffelijk Juridisch maakt onderdeel uit van de Hoffelijk Groep. De afgelopen jaren heeft Hoffelijk duidelijk aangetoond dat onze dienstverlening een succes is. Zo bieden we vele professionals en organisaties dag in dag uit ondersteuning bij hun professionele ontwikkeling. We blijven continu in beweging om zowel de behoeftes van professionals als organisaties te vervullen op het gebied van kennis en kwaliteitswaarborging. Onze ervaring als opleider en onze passie voor kwaliteit, delen wij nu ook met de juridische dienstverlening.

Expertise

Dagelijks ondersteunen wij ruim 28.000 professionals in hun continue ontwikkeling.

Laagdrempelig

We bieden effectieve leeractiviteiten in ons digitale platform, gericht op ontwikkelingen die spelen in jouw rechtsgebied(en).

Vakbekwaamheid

Onze vakredactie zorgt ervoor dat je continu op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

Snel

Proactief, korte lijnen en goed bereikbaar. De actualiteiten worden gebracht op het moment dat het er echt toe doet.

Hoffelijk Kantoor

Ons team

We zijn een jonge vooruitstrevende organisatie waarbij we, ondanks de harde groei van de afgelopen jaren, de startup-mentaliteit hebben behouden. Met ruim 60 betrokken en ambitieuze medewerkers staan we dagelijks voor je klaar. Waar, wanneer en hoe je Hoffelijk ook nodig hebt.

Hoffelijk nog beter leren kennen? 

Maak kennis
Vakredactie

Geaccrediteerde opleider

Hoffelijk Juridisch is door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) geaccrediteerd als erkende opleidingsinstelling en kan jou dus volledig ontzorgen in het behalen van je opleidingspunten (PO-punten). Door ons unieke concept blijf je alleen bij ons continu op de hoogte van alle relevante trends en ontwikkelingen binnen jouw rechtsgebied(en). Het bewijs van deelname dat je ieder jaar ontvangt, is voldoende om bij de NOvA aan te tonen dat je de benodigde opleidingspunten hebt behaald.

Erkend door de NOvA

Leren op afstand

Vakredactie

Hoffelijk Juridisch werkt voor de inhoudelijke kwaliteitswaarborging uitsluitend met professionals, experts in hun rechtsgebied(en). Zij vormen onze vakredactie en staan garant voor het academische niveau van ons opleidingsaanbod. De redactie volgt voor jou de actuele, juridische ontwikkelingen op de voet en vertaalt deze naar praktijkgerichte artikelen zodat jij wordt ontzorgd en gemakkelijk continu up-to-date bent.

Leren op afstand

Informatiebeveiliging

Wij voldoen aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging. Zo leggen wij continue focus op de beveiliging van ons eigen leermanagementsysteem en borgen wij dat we volledig aan de richtlijnen van de AVG voldoen.

Wil je meer weten over hoe wij met persoonsgegevens omgaan? Bekijk dan onze privacyverklaring.