De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Onze vakredactie zorgt ervoor dat alle relevante actualiteiten en thema’s met een korte time-to-market worden vertaald naar praktijkgerichte leeractiviteiten in je persoonlijke online leeromgeving. Met Hoffelijk Juridisch houd jij je vak constant bij, krijg je praktische tips, bespaar je kostbare tijd en behaal je de benodigde opleidingspunten. Zo heb je de basis van je permanente educatie voortdurend op orde.

 

 • Waarom Permanent Actueel van Hoffelijk Juridisch?

  Als juridisch professional wil jij de ontwikkelingen in jouw rechtsgebied(en) bijhouden om je cliënten van een zo goed en volledig mogelijk advies te voorzien. Wanneer je dit zelf doet kost het veel tijd. Met Permanent Actueel van Hoffelijk Juridisch word je hier volledig in ontzorgd. Je bent altijd up-to-date en hebt zo voortdurend de basis van je permanente educatie op orde. Daarnaast kun je direct opleidingspunten behalen en zo voldoen aan de PO-verplichting.

  Door de korte time-to-market ben je altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen, die je direct in de praktijk kunt toepassen. Via je persoonlijke leeromgeving ben je 24/7 in de gelegenheid om de relevante actualiteiten en thema’s in jouw rechtsgebied(en) bij te houden. Daarnaast krijg je volledig kosteloos toegang tot rechtsgebiedoverstijgend nieuws!

 • Wat houdt Permanent Actueel in?

  Wil je ervan verzekerd zijn dat je continu op de hoogte bent van de actualiteiten en thema’s die spelen binnen jouw rechtsgebied(en)? En wil je deze direct kunnen toepassen in de praktijk? Dat kan met Permanent Actueel!

  Met Permanent Actueel bespaar jij kostbare tijd doordat onze vakredactie de relevante ontwikkelingen scant, selecteert, samenvat en vertaalt naar de praktijk. Wanneer er een ontwikkeling speelt staat dit met een korte time-to-market klaar in jouw online leeromgeving. Wanneer er één uur aan onderwijs beschikbaar is volgt er een leeractiviteit waarin je de ontwikkelingen kunt doornemen en afsluiten met een toets van tien vragen. Bij een voldoende afronding behaal je direct je PO-punten.

  Schrijf je vandaag nog in en blijf de komende 365 dagen up-to-date. Zo leg jij dé basis voor jouw permanente educatie en behaal je laagdrempelig jouw PO-punten!

Permanent actueel voor advocaten

Permanent Actueel

Bekijk in deze video hoe jij continu up-to-date bent en blijft met Permanent Actueel van Hoffelijk Juridisch. Hiermee behaal je direct jouw PO-punten.

Onze rechtsgebieden

Je hebt bij Permanent Actueel de keuze uit zes verschillende rechtsgebieden. Daarnaast krijg je module Rechtsgebiedoverstijgend er standaard bij. Wil je meer weten over de verschillende rechtsgebieden die we aanbieden? Bekijk hieronder het aanbod.

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht
Rechtsgebiedoverstijgend
Hoe ben en blijf jij permanent actueel?

Hoe ben en blijf jij Permanent Actueel?

Bekijk in deze video op welke manier Permanent Actueel wordt ontwikkeld en hoe jij jouw scholing eigentijds, effectief en praktijkgericht kan inrichten.

Permanent Actueel app

Waar en wanneer je wilt

Met Permanent Actueel van Hoffelijk blijf je continu en waar je maar wilt up-to-date. Onze online leeromgeving is 24/7 en vanaf ieder device toegankelijk. Zo kun je gemakkelijk waar en wanneer je maar wilt de nieuwsberichten lezen. 

Je ontvangt met onze PA-app een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat. Stel een persoonlijke pincode in om eenvoudiger toegang te krijgen tot deze artikelen. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en ben je nog gemakkelijker Permanent Actueel.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

Een proefabonnement afsluiten?

Ontdek zelf de vele voordelen van Permanent Actueel door je direct aan te melden voor een gratis proefmaand. Hiermee krijg je een maand lang volledig kosteloos toegang tot de belangrijkste ontwikkelingen in jouw rechtsgebied(en) in onze digitale leeromgeving. Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens hieronder achter te laten en wij nemen contact met je op om jouw profiel naar wens in te stellen.

Permanent Actueel voor jouw organisatie of vereniging?

Wil je samen met de medewerkers van je kantoor Permanent Actueel blijven? En collectief PO-punten behalen? De digitale leeromgeving van Hoffelijk Juridisch is dé plek waar alle opleidingsactiviteiten plaatsvinden om te voldoen aan de scholingseisen.

Kort samengevat:

 • Een eigen digitaal platform voor alle opleidingsactiviteiten en -informatie waardoor je bijdraagt aan de ontwikkeling en groei van je medewerkers.
 • Volledig in de eigen look and feel van jouw organisatie.
 • Heel het kantoor blijft up-to-date van de laatste ontwikkelingen binnen de voor hen relevante rechtsgebieden.
 • Uitstekend te combineren met zowel interne als externe (scholings)bijeenkomsten.
 • Inzicht in de voortgang van het aantal behaalde PO-punten per medewerker.

Meer informatie?

Wil je meer weten van Permanent Actueel voor jouw organisatie of vereniging? Neem dan contact met ons op.