De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel - 1 rechtsgebied
€ 595,00 incl. btw € 719,95
 • Waar en wanneer je wilt up-to-date
 • 10 PO-punten
 • Lage studiebelasting
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Toegankelijk via elk device
 • 12 maanden looptijd abonnement

Met de keuze voor Permanent Actueel op één rechtsgebied, zorg je ervoor dat je continu op de hoogte bent van alle actualiteiten en thema’s die spelen in het rechtsgebied dat voor jou het meest relevant is. Daarnaast krijg je volledig kosteloos toegang tot rechtsgebiedoverstijgende actualiteiten en thema’s.

Wanneer je het abonnement hebt afgesloten, krijg je direct toegang tot de digitale leeromgeving. Hier kun je de keuze voor een rechtsgebied maken. Dit wordt vervolgens zo snel mogelijk voor jou klaargezet, waardoor je er snel mee aan de slag kunt.

PO-punten

Permanent Actueel is een door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) geaccrediteerde manier om PO-punten te behalen. Een jaar lang Permanent Actueel blijven op één rechtsgebied staat gelijk aan 10 PO-punten. Vanaf nu hoef je dus geen tijdrovende scholingsactiviteiten meer te volgen, maar blijf je 365 dagen up-to-date. Waar en wanneer je wilt.

Rechtsgebieden

Je kunt in je persoonlijke digitale leeromgeving de keuze maken uit één van de volgende rechtsgebieden:

 • Arbeidsrecht
 • Burgerlijk procesrecht
 • Financieel recht
 • Ondernemingsrecht
 • Personen- en familierecht
 • Verbintenissenrecht

Laagdrempelig, snel en altijd actueel

Hoffelijk Juridisch streeft ernaar dat je zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan het geven van het beste advies voor jouw cliënten. In je persoonlijke online leeromgeving zijn onze actualiteiten en thema’s, en leeractiviteiten altijd en overal beschikbaar. De inhoud is to the point, op een eigentijdse manier geschreven en voorzien van praktische tips. Zo leg jij dé basis voor jouw permanente educatie.

Wanneer er een actualiteit of thema speelt, kun je deze direct vinden in je persoonlijke leeromgeving. Na afloop van een periode van één uur onderwijs, volgt er een leeractiviteit van één uur die wordt afgesloten met een toets van tien vragen. Je moet minimaal zeven van de tien vragen (70%) correct beantwoorden om de vooraf aangegeven tijd toe te voegen aan je PO-Portfolio.

Permanent Actueel per kalenderjaar

Een abonnement heeft een looptijd van één jaar en wordt na afloop automatisch verlengd. Wil je liever over een heel kalenderjaar Permanent Actueel volgen? Dat kan! Neem voor het afsluiten van jouw abonnement contact met ons op en wij zetten het archief voor jou open. Zo behaal je met Permanent Actueel al jouw PO-punten voor een heel kalenderjaar.

Jouw voordelen

Je kennis altijd up-to-date (365 dagen per jaar)
Geen reistijd 
Toegankelijk via elk device
Je behaalt je PO-punten laagdrempelig
Kostenbesparend met het scherpste tarief