De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel - 2 rechtsgebieden
€ 895,00 incl. btw € 1.082,95
 • Waar en wanneer je wilt up-to-date
 • 20 PO-punten
 • Lage studiebelasting
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Toegankelijk via elk device
 • 12 maanden looptijd abonnement

Met Permanent Actueel op twee rechtsgebieden ben je continu op de hoogte van de meest relevante actualiteiten en thema’s die spelen binnen de door jou gekozen rechtsgebieden. Daarnaast krijg je volledig kosteloos toegang tot rechtsgebiedoverstijgende actualiteiten en thema’s.

Wanneer je kiest voor twee rechtsgebieden is dit extra voordelig. Zo betaal je in totaal € 895,- en ontvang je dus een mooie korting van € 300,-.

Heb je het abonnement afgesloten? Dan krijg je meteen toegang tot jouw leeromgeving, waar je via een formulier kunt aangeven welke twee rechtsgebieden je wilt volgen.

PO-punten

De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) heeft Permanent Actueel geaccrediteerd. Zo kun jij hier je PO-punten mee behalen. Je krijgt een heel jaar toegang tot de online leeromgeving en kunt waar en wanneer je wilt aan de slag. Eén rechtsgebied staat gelijk aan het behalen van tien PO-punten. Met Permanent Actueel op twee rechtsgebieden, behaal jij dus twintig PO-punten.

Rechtsgebieden

Je kunt in je persoonlijke online leeromgeving een keuze maken uit twee van de volgende rechtsgebieden:

 • Arbeidsrecht
 • Burgerlijk procesrecht
 • Financieel recht
 • Ondernemingsrecht
 • Personen- en familierecht
 • Verbintenissenrecht

Laagdrempelig, snel en continu actueel

We vinden het belangrijk dat jij zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan je cliënten door continu en laagdrempelig up-to-date te zijn. Daarom zorgen we ervoor dat onze actualiteiten en thema's altijd en overal beschikbaar zijn in je persoonlijke online leeromgeving. De inhoud is to the point, op een eigentijdse manier geschreven en voorzien van praktische tips, zodat jij hét fundament voor jouw permanente educatie kunt leggen.

Wanneer er een actualiteit of thema speelt, kun je deze direct terugvinden in je persoonlijke leeromgeving. Na afloop van een periode van één uur onderwijs, volgt er een leeractiviteit van één uur. Deze leeractiviteit sluit je af met een toets van tien vragen. Je moet minimaal zeven van de tien vragen (70%) correct beantwoorden om de vooraf aangegeven tijd toe te voegen aan je PO-Portfolio.

Permanent Actueel per kalenderjaar

Een abonnement heeft een looptijd van één jaar en wordt na afloop automatisch verlengd. Wil je liever over een heel kalenderjaar Permanent Actueel volgen? Dat kan! Neem voor het afsluiten van jouw abonnement contact met ons op en wij zetten het archief voor jou open. Zo behaal je met Permanent Actueel al jouw PO-punten voor een heel kalenderjaar.

Jouw voordelen

Je kennis altijd up-to-date (365 dagen per jaar)
Geen reistijd 
Toegankelijk via elk device
Je behaalt je PO-punten laagdrempelig
Kostenbesparend met het scherpste tarief