De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Wat houdt Permanent Actueel in?

Alle ontwikkelingen binnen jouw rechtsgebied(en) volgen elkaar in hoog tempo op en het kost veel tijd om dit volledig zelf bij te houden.

Met Permanent Actueel van Hoffelijk Juridisch ben je ervan verzekerd dat je continu op de hoogte bent van de actualiteiten en thema’s die spelen binnen jouw rechtsgebied(en). Je bespaart kostbare tijd doordat onze vakredactie de relevante ontwikkelingen scant, selecteert, samenvat en vertaalt naar de praktijk. Wanneer er een ontwikkeling speelt staat dit met een korte time-to-market klaar in jouw online leeromgeving waar je via elk device toegang tot hebt. Op de dagen dat jij geïnformeerd wil worden over het nieuws, krijg je een melding dat er een nieuwe update voor je klaarstaat.

Wanneer er 1 uur aan onderwijs beschikbaar is volgt er een leeractiviteit waarin je de ontwikkelingen kunt doornemen en afsluiten met een toets van tien vragen. Bij een voldoende afronding (70%) behaal je direct je PO-punten. Zo blijf je met Permanent Actueel niet alleen altijd en overal up-to-date, maar behaal je ook direct jouw benodigde opleidingspunten en voldoe je aan de verplichting van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Hoffelijk Juridisch Permanent Actueel

Meld je direct aan voor een proefmaand

Hiermee kun je gelijk 1 PO-punt behalen. Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens achter te laten.

De voordelen van Permanent Actueel op een rij:

Continu up-to-date
NOvA PO-punten
Lage studiebelasting
Direct praktische tips
De basis voor jouw permanente educatie
Toegankelijk via elk device

Onze rechtsgebieden

We bieden Permanent Actueel aan voor zes verschillende rechtsgebieden. Daarnaast ontvang je standaard de module Rechtsgebiedoverstijgend erbij. Wil je meer weten over de rechtsgebieden waarop je Permanent Actueel kunt blijven? Bekijk hieronder het aanbod.

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht
Rechtsgebiedoverstijgend
Permanent actueel voor advocaten

Probeer Permanent Actueel een maand gratis

Ontdek zelf de vele voordelen van Permanent Actueel door je direct geheel vrijblijvend aan te melden voor een gratis proefmaand. Hiermee krijg je een maand lang volledig kosteloos toegang tot de belangrijkste ontwikkelingen in jouw rechtsgebied(en) in onze digitale leeromgeving.

Je kunt kiezen om een proefmaand voor één of meerdere rechtsgebieden aan te vragen. Hiermee kun je direct 1 PO-punt per rechtsgebied behalen. Het enige dat jij hoeft te doen is je gegevens hieronder achter te laten en wij nemen contact met je op om jouw profiel naar wens in te stellen.

Vraag nu volledig kosteloos een proefmaand aan

Ben je enthousiast geworden en wil je Permanent Actueel een maand uitproberen? Dat snappen we! Vraag dan nu een proefmaand Permanent Actueel aan. Het aanvragen van een gratis proefmaand Permanent Actueel is geheel vrijblijvend. Nadat je jouw proefmaand hebt aangevraagd neemt één van onze collega’s contact met je op om jouw profiel naar wens in te stellen.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen hierover? Neem dan contact met ons op via opleidingen@hoffelijk.nl of 010 - 760 11 07.

  • Wat gebeurt er na mijn proefmaand?

    Na de proefmaand stopt je proefabonnement automatisch. Ben je erg te spreken over Permanent Actueel en wil je doorgaan om alle benodigde PO-punten voor dit jaar te behalen? Neem dan contact met ons op en dan veranderen we je proefaccount in een jaarabonnement! Je hebt dan vanaf het moment dat je proefmaand eindigt 365 dagen lang toegang tot Permanent Actueel.