De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Probeer Permanent Actueel nu een maand gratis

Ontdek zelf de vele voordelen van Permanent Actueel door je direct aan te melden voor een gratis proefmaand. Hiermee krijg je een maand lang volledig kosteloos toegang tot de belangrijkste ontwikkelingen in jouw rechtsgebied(en) in onze digitale leeromgeving. Hiermee kun je direct 1 PO-punt behalen. Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens hieronder achter te laten en wij nemen contact met je op om jouw profiel naar wens in te stellen.

Wat houdt Permanent Actueel in?

Met Permanent Actueel ben je ervan verzekerd dat je continu op de hoogte bent van de actualiteiten en thema’s die spelen binnen jouw rechtsgebied(en). Je bespaart kostbare tijd doordat onze vakredactie de relevante ontwikkelingen scant, selecteert, samenvat en vertaalt naar de praktijk. Wanneer er een ontwikkeling speelt staat dit met een korte time to market klaar in jouw online leeromgeving waar je via elk device toegang tot hebt. Op de dagen dat jij geïnformeerd wil worden over het nieuws, krijg je een melding dat er een nieuwe update voor je klaarstaat.

Wanneer er 1 uur aan onderwijs beschikbaar is volgt er een leeractiviteit waarin je de ontwikkelingen kunt doornemen en afsluiten met een toets van tien vragen. Bij een voldoende afronding (70%) behaal je direct je PO-punten. Zo blijf je met Permanent Actueel niet alleen altijd en overal up-to-date, maar behaal je ook direct jouw benodigde opleidingspunten en voldoe je aan de verplichting van de Nederlandse Orde van Advocaten.

De voordelen van Permanent Actueel op een rij:

Continu up-to-date
NOvA PO-punten
Lage studiebelasting
Direct praktische tips
De basis voor jouw permanente educatie altijd op orde
Persoonlijke online leeromgeving: toegankelijk via elk device

Onze rechtsgebieden

We bieden Permanent Actueel aan voor zes verschillende rechtsgebieden. Daarnaast ontvang je standaard de module Rechtsgebiedoverstijgend erbij. Wil je meer weten over de rechtsgebieden waarop je Permanent Actueel kunt blijven? Bekijk hieronder het aanbod.

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht
Rechtsgebiedoverstijgend

Wat gebeurt er na je proefmaand?

Na de proefmaand stopt je proefabonnement automatisch. Je hoeft hier dus zelf niets voor te doen. Een aantal dagen voor de einddatum van jouw proefmaand, neemt één van onze collega’s contact met je op om te vragen hoe je het hebt ervaren.

Ben je erg te spreken over Permanent Actueel en wil je doorgaan om alle benodigde PO-punten voor dit jaar te behalen? Dan veranderen we je proefaccount in een jaarabonnement! Hier kun je meer informatie over de jaarabonnementen vinden.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen hierover? Neem dan contact met ons op via opleidingen@hoffelijk.nl of 010 - 760 11 07.