De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

In het whitepaper besteden we allereerst aandacht aan de verplichting vanuit de NOvA om de professionele kennis en kunde te ontwikkelen en onderhouden, ook wel de PO-verplichting. Vervolgens gaan we in op de ontwikkelingen binnen de advocatuur en combineren we dit direct met de trends op het gebied van leren. Daarna besteden we aandacht aan de vaardigheden die men nodig heeft om cliënten van een goed en volledig advies te kunnen voorzien. Tot slot staat we stil bij goed werkgeverschap en de relatie met betrekking tot het opleiden in de juridische dienstverlening.

 

Vraag nu het whitepaper aan!

Proefmaand

Wil je Permanent Actueel gratis uitproberen? Vraag dan een proefmaand aan.

Hoffelijk Juridisch en de trends en ontwikkelingen

De afgelopen jaren is de economie hard gegroeid. Er ontstaat een toenemende vraag naar juridische diensten, waardoor de branche de komende jaren zal blijven groeien. Desondanks zal de coronacrisis structurele gevolgen hebben voor de juridische dienstverlening. Er ontstaan nieuwe verdienmodellen en tijd moet zo efficiënt mogelijk worden benut. Hierdoor ervaar je mogelijk minder tijd en ruimte om je professionele kennis en kunde te ontwikkelen en onderhouden.

Wij verwachten dat dit de transformatie naar bijvoorbeeld digitalisering en legal tech zal versnellen. Het opleidingsaanbod van Hoffelijk Juridisch sluit hier naadloos op aan. Wij combineren de ontwikkelingen binnen de advocatuur met de trends op het gebied van leren en sluiten zo volledig aan op jouw wensen en behoeften.

Hoffelijk Juridisch brengt verschillende vormen van leren samen. Door de inzet van verschillende leervormen, zoals artikelen, animaties en video’s, bieden wij een gevarieerd online aanbod. Microlearning speelt daarnaast in op het bewezen feit dat het vasthouden van de aandacht lastig is. In onze digitale leeromgeving volg je daarom leeractiviteiten die je altijd en overal kunt raadplegen. Zo faciliteren wij ons aanbod via learning on the go. Hierdoor heb je met Permanent Actueel via elk device en 24/7 toegang tot alle actualiteiten en thema’s die je nodig hebt om jouw cliënten van een goed advies te voorzien. Als cursist ben je hierin leidend en je kunt dan ook je eigen leerpakket samenstellen.