Hoffelijk Kwaliteit

Welkom op de website van Hoffelijk Kwaliteit, onderdeel van Hoffelijk. Samen met jou zetten we ons in voor betere hypotheekadviezen, hogere klanttevredenheid en een organisatie met een volledig beheerste en adequate bedrijfsvoering.

Kwaliteit toegankelijk gemaakt voor iedere organisatie

Bij Hoffelijk Kwaliteit zijn we niet alleen gefocust op het controleren van de hypotheekdossiers, lopende processen en manier van werken. Onze specialisten zorgen ervoor dat je medewerkers handvatten krijgen om hun vaardigheden te verbeteren. Zo garandeer jij in de toekomst een hogere advieskwaliteit voor je klanten.

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Ga voor meer informatie over onze diensten naar de specifieke dienstpagina’s.

rawpixel-659488-unsplash
Adviesdossier

Het vertalen van een adviesgesprek naar een gedegen adviesdossier is en blijft een onderdeel van het adviestraject waar veel adviseurs moeite mee hebben.

Onze beoordelaars geven jouw medewerkers handvatten om de kwaliteit van hun adviesdossiers naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer
rawpixel-690288-unsplash
Bedrijfsvoering

De specialisten van Hoffelijk Kwaliteit zijn als geen ander in staat om je inzicht te geven in de huidige staat van je bedrijfsvoering.

Een audit bij Hoffelijk is een gedetailleerde beoordeling van de inrichting van je bedrijfsvoering.

Lees meer
rawpixel-649916-unsplash
Permanent Actueel

Met Permanent Actueel Advieskwaliteit van Hoffelijk blijven jouw medewerkers echt up-to-date met alle relevante ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Lees meer
Incompany workshop Advieskwaliteit

Hoffelijk begeleidt organisaties bij het waarborgen en verbeteren van advieskwaliteit. Het kwaliteitsprogramma van Hoffelijk biedt meerwaarde aan grote en kleine organisaties. De items die aan bod komen tijdens de workshop zijn life events, wet- en regelgeving, relevante KIFID-uitspraken en dossiervorming aangevuld met onderwerpen die in overleg met de organisatie, afhankelijk van de behoefte, worden bepaald. Prijs is afhankelijk van tijdsduur en aantal deelnemers.

De specialisten van Hoffelijk staan voor je klaar
Meedenken

Onze specialisten denken continu met je mee over de beste oplossingen voor jouw organisatie.

Vertrouwde werkwijze

Voor alle diensten van Hoffelijk maken we gebruik van dezelfde vertrouwde digitale leeromgeving.

Expertise

Al onze specialisten werken volgens de kwaliteitsnormen die je van Hoffelijk gewend bent.

Betrokkenheid

Zowel tijdens de beoordelingen en implementatie, als erna blijft Hoffelijk betrokken.

Onze klanten

We zijn erg trots op onze samenwerkingen. Dit is een greep uit de organisaties die jou voorgingen.

Plan een belafspraak in en wij nemen contact met je op

Ben je benieuwd of onze werkwijze bij jouw organisatie aansluit? Laat je gegevens achter voor onze collega Edwin. Hij neemt op het aangegeven tijdstip contact met je op en geeft antwoord op al je vragen.

Neem je liever direct contact met Edwin op? Dan kun je hem bereiken via 06 – 83 90 39 66.