Permanent Actueel

Met Permanent Actueel van Hoffelijk blijf je echt up-to-date met alle relevante ontwikkelingen binnen je vakgebied. Maak je keuze uit de verschillende modules.

rawpixel-649916-unsplash
Permanent Actueel CDD voor Financieel Professionals

CDD staat voor Customer Due Diligence en betekent letterlijk ‘gepaste zorgvuldigheid’. Het ook wel bekend als het ‘know your customer’ (KYC)- of ‘ken je klant’-beginsel en heeft te maken met klantintegriteit. Wie is je klant? En kan deze klant een risico vormen? Wij houden je op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van CDD.

Meer informatie
rawpixel-1067110-unsplash
Permanent Actueel CDD voor analisten

Customer Due Diligence (CDD) is een onmisbaar onderdeel geworden van een integere bedrijfsvoering. Van steeds meer organisaties wordt immers verwacht dat zij haar klanten door en door kent. Wij ondersteunen je hierin door je continu op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom CDD.

Meer informatie
Waar en wanneer je wilt

Met Permanent Actueel van Hoffelijk blijf je continu en waar je maar wilt up-to-date. Onze online leeromgeving is 24/7 en vanaf ieder device toegankelijk. Zo kun je gemakkelijk waar en wanneer je maar wilt de nieuwsberichten lezen.