De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Wegens het succes van de NL leert door-regeling binnen de financiële dienst- en zorgverlening, en de juridische sector, hebben we besloten ons opleidingsaanbod verder uit te breiden. Vanaf nu kun je ook de volgende opleidingen volgen:

  • Financieel adviseur
  • Schrijver van gelukskoekjes
  • Fijnproever van dierenvoeding
  • Professioneel vogelverschrikker
  • Pizzabezorger onder water

Wil je meer weten over NL leert door?

Hier lees je meer informatie over de subsidieregeling.

Meer informatie
financieel adviseur

Financieel adviseur

Ben jij op zoek naar een beroep waarmee je van toegevoegde waarde kan zijn voor je klanten? En wil je hen graag helpen met complexe financiële vraagstukken? Word dan financieel adviseur. 

Gelukskoekjes schrijver

Schrijver van gelukskoekjes

Word jij ook gelukkig van de inspirerende teksten die je te lezen krijgt wanneer je een gelukskoekje opent? Is het schrijven van inspirerende teksten voor jou koek en ei? Dan ben jij de perfecte schrijver van gelukskoekjes.

Fijnproever van dierenvoeding

Fijnproever van dierenvoeding

Je huisdier verdient de beste voeding en daar kun jij aan bijdragen! Word fijnproever van dierenvoeding, zodat je zeker weet dat jouw beste maatje de lekkerste maaltijd krijgt.

Professionele vogelverschrikker

Professioneel vogelverschrikker

Niets is vervelender dan een mislukte oogst als gevolg van hongerige vogels. Jij kunt dat voorkomen door je te laten omscholen tot professioneel vogelverschrikker. De boeren in Nederland zullen blij met je zijn.

Onderwater pizzabezorger

Pizzabezorger onder water

Hou je van zwemmen en ga je nooit een uitdaging uit de weg? Meld je dan aan voor het omscholingstraject tot pizzabezorger onderwater, zodat je altijd warme pizza kunt bezorgen bij al je onderwater klanten. Waag jij de sprong in het diepe?

Nieuwe omscholingstrajecten

Laat je kosteloos omscholen

Benieuwd welke trajecten we aanbieden? Bekijk dan de video.

Schrijf je in!

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag met één van deze opleidingen? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan via het onderstaande formulier. Wij zetten vervolgens de opleiding voor je klaar.