De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Inschrijven

Wat is NL leert door?

NL leert door is door het kabinet in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen in Nederland, ondanks de coronacrisis, hun kennis en vaardigheden kunnen blijven ontwikkelen. Verschillende organisaties in Nederland kunnen dankzij deze regeling kosteloos loopbaanadvies geven of opleidingen en trainingen aanbieden.

Vergroten instroom in de financiële sector

Adfiz en OvFD hebben de handen ineengeslagen en via de regeling subsidie aangevraagd om de instroom van nieuw én gediplomeerd talent in de financiële sector te vergroten. Mede dankzij de steun van de Stichting van de Arbeid, VNO-NCW en vakbond De Unie en in goed overleg met enkele opleidingsinstituten hebben Adfiz en OvFD met succes een aanvraag ingediend.

Elke werkende tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd komt in aanmerking voor deze regeling. Je kunt zowel een training of opleiding volgen als je ondersteuning zoekt bij het behouden van je huidige baan of wanneer je je wilt oriënteren op een nieuwe sector of baan. Of je nu in loondienst, een flexwerker, zpp’er of ondernemer bent.

Onze opleidingen

Om consumenten en organisaties te adviseren moet je adviesbevoegd zijn. Daarvoor moet je een beroepskwalificatie behalen volgens het vakbekwaamheidsbouwwerk van het CDFD. Dit doe je door één of meerdere Wft-opleidingen te doorlopen en het Wft-examen succesvol af te ronden. Jij kunt nu via Hoffelijk geheel kosteloos een van onze scholingstrajecten bestaande uit drie Wft-opleidingen volgen:

Opleidingstrajecten NL leert door

Waar bestaat een scholingstraject uit?

Elk scholingstraject, ter waarde van € 1.338,-, bestaat uit drie Wft-modules. Het betreft per module één Wft-opleiding inclusief begeleiding, een digital classroom (examentraining) en één examenpoging.

Opleiding Kies en match

Zelf drie Wft’s kiezen is ook mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijke combinaties? Kijk dan op onze speciale informatiepagina.

Blijf op de hoogte

Er is weer een nieuwe NL leert door regeling van start gegaan. Hoffelijk heeft hierbij een aanvraag ingediend voor onze Wft-opleidingen en de Praktijkopleidingen voor Budgetcoach en Schuldhulpverlener, Permanent Actueel-concepten en masterclasses. Als jij graag je kennis en vaardigheden (verder) wilt ontwikkelen en tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd bent, kom jij hiervoor in aanmerking. Of je nu in loondienst, een flexwerker, zpp’er of ondernemer bent dan wel momenteel geen baan hebt. De subsidie wordt op basis van loting toegekend. Als jij graag op de hoogte wilt blijven van de voortgang van onze nieuwe aanvraag, kun je je hiervoor aanmelden via ons inschrijfformulier.

Inschrijfformulier

Wil jij je aanmelden voor een van onze scholingstrajecten? Of wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij onze nieuwe NL leert door aanvraag? Schrijf je dan direct in via het formulier hieronder.

Meer weten?

Meer informatie over de NL leert door regeling kun je vinden op de website hoewerktnederland.nl van de Rijksoverheid.