De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

NL leert door

De coronacrisis heeft flinke gevolgen voor de arbeidsmarkt. Het kabinet heeft daarom NL leert door in het leven geroepen. Hierdoor wordt de kans dat zoveel mogelijk mensen in Nederland, ondanks de coronacrisis, een baan krijgen of behouden vergroot. De regeling biedt opleiders namelijk de mogelijkheid jou kosteloos opleidingen en trainingen aan te bieden.

Er zijn drie verschillende categorieën:

A. Een leerpakket of e-learning
B. Vakgerichte bijscholing
C. Scholing gericht op het behalen van een branche of sector erkend diploma of certificaat

Hoffelijk zal als opleider deelnemen aan deze regeling. Wij bieden scholingstrajecten aan in categorie A, B en C. We vertellen je graag meer over onze opleidingen en trainingen.

Voor wie?

De NL leert door regeling is bestemd voor iedereen die zijn baan verliest of dreigt te verliezen, dan wel moeite heeft om aan het werk te komen. Als je tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd bent, kun je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen of je laten omscholen naar een beroep binnen een kansrijke sector. Zo krijg je vanuit het kabinet een steuntje in de rug en geef jij jezelf de beste uitgangspositie op de actuele arbeidsmarkt.

Onze opleidingen

Bij Hoffelijk kun je verschillende opleidingen en trainingen volgen. Hieronder leggen we je per categorie uit wat het scholingstraject inhoudt.

Categorie A
Wil jij als financieel professional continu als eerste op de hoogte blijven van alle relevante actualiteiten en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied? Meld je dan aan voor een van onze Permanent Actueel pakketten.

Categorie A

Elk pakket, met een waarde vanaf € 200,-, bestaat uit één of twee PA-abonnementen. Je krijgt voor een periode van 12 maanden toegang tot je persoonlijke leeromgeving. Zo kun jij de PA-artikelen waar en wanneer je wilt lezen. Bekijk vooral de catalogus voor meer informatie over onze verschillende PA-abonnementen.

Categorie B
Ben jij als hypotheekadviseur werkzaam binnen de financiële sector en op zoek naar praktijkgerichte trainingen waarmee jij je kennis actueel houdt en nieuwe vaardigheden ontwikkelt? Dan zijn de masterclasses van Hoffelijk écht iets voor jou. Je kunt zowel een bestaand pakket kiezen als zelf een keuze maken uit de diverse masterclasses.

Categorie B

Elk pakket, met een waarde vanaf € 556,-, bestaat uit twee of drie masterclasses. Deze kun je zowel online als klassikaal volgen. Daarnaast volg je een e-learning voor extra informatie. Wil je meer weten over onze masterclasses, neem dan vooral een kijkje in de catalogus.

Categorie C
We bieden opleidingen aan in twee richtingen. De Wft-opleidingen leiden tot het behalen van een beroepskwalificatie volgens het vakbekwaamheidsbouwwerk van het CDFD. Om consumenten financieel advies te geven moet je namelijk adviesbevoegd zijn. Wij helpen jou er graag bij om je opleiding succesvol te doorlopen en zo, nadat je het scholingstraject hebt afgerond, in de financiële sector aan de slag te gaan. Daarnaast bieden wij een praktijkopleiding Budgetcoach en Schuldhulpverlener aan.

Categorie C

Elk Wft-scholingstraject, ter waarde van € 1.784,-, bestaat uit vier Wft-modules. Per Wft-module wordt een opleiding inclusief begeleiding aangeboden. Daarnaast volg je de bijbehorende digital classrooms (examentrainingen) en krijg je één examenpoging per module. De opleiding Budgetcoach en Schuldhulpverlener, ter waarde van € 2.379,05, bestaan elk uit een e-learning en vier praktijkdagen. Meer weten over de opleidingen van Hoffelijk? Bekijk dan de catalogus.

Opleiding Kies & Match

Bij de Wft-opleidingen kun je zelf ook een keuze maken voor welke vier Wft’s je volgt. Het is hierbij wel noodzakelijk dat je een combinatie kiest waarmee je daadwerkelijk wordt opgeleid tot één of meerdere beroepskwalificaties. Wil je meer weten over de mogelijke combinaties? Kijk dan op onze speciale informatiepagina. Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen, denken we graag met je mee.

Schrijf je in

Als je gebruik wilt maken van de NL leert door regeling en je kosteloos voor een opleiding of training van Hoffelijk wilt inschrijven, of behoefte hebt aan advies, kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden, de voorwaarden af te stemmen en je toegang te geven tot je persoonlijke leeromgeving.