De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

PE SEH - Advieskwaliteit
€ 199,00 vrijgesteld van btw
  • 6 PE SEH-punten
  • Categorie B
  • Klassikaal of online

Door alle honderden hypotheekadviezen die wij elk jaar zien, weten wij precies waar de meeste fouten gemaakt worden. Wil jij de kwaliteit van je adviesdossiers verhogen? Hoffelijk helpt je hierbij met de PE SEH Advieskwaliteit. Tijdens deze interactieve dag krijgt je voldoende bagage om de volgende dag mee aan de slag te gaan!

Om je klanten passend te kunnen adviseren heb je informatie nodig over hun financiële positie, wensen en doelen, risicobereidheid en kennis en ervaring. Maar hoe kom je er nou achter wat je klant écht belangrijk vindt?

Daarbij moet je rekening houden met de geldende wet- en regelgeving, maar ook met verschillende jurisprudentie die effect heeft op de dagelijkse adviespraktijk. Op welke manier kun je deze het beste integreren? Waar moet je rekening mee houden? En hoe leg je alles vast op een manier die je klant begrijpt en herkent, terwijl het advies ook reproduceerbaar is? Vanuit de dagelijkse praktijk nemen we je mee in de do’s en don’ts in de vastlegging van het gegeven advies.

Je PE SEH-programma’s gratis volgen?

Dit kan nu tijdelijk via de NL leert door-subsidieregeling. Kies één van de door ons samengestelde pakketten of stel zelf een pakket samen via Kies & Match.

Meld je aan

Inhoud

De volgende onderwerpen worden behandeld tijdens deze dag:

  • Hoe bouw je een dossier op vanuit de verantwoorde maandlast van je klant?
  • Het effect van verschillende Kifid-uitspraken op de dagelijkse adviespraktijk.
  • Je krijgt tips over het bespreken van de verschillende life-events.
  • Je krijgt praktische tips over het vastleggen van de adviesmotivaties.

Wil jij als adviseur de kwaliteit verhogen en écht van toegevoegde waarde zijn voor je klanten? Reserveer dan snel een plek voor de PE SEH Advieskwaliteit. Je behaalt hiermee zes PE SEH-punten voor categorie B.

10
1 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Het digitale programma werkte goed, geen hapering, vertraging, etc. Het was ook handig dat de docent de microfoon van de deelnemers handmatig aan en uit kon zetten, om zo tot goede discussies c.q. gesprekken te komen.