De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Hoffelijk is hét opleidingsinstituut voor financiële opleidingen zoals Wft- en PE-opleidingen, Permanent Actueel, PE SEH, PE FFP, verschillende vakopleidingen én overige e-learnings. Daarnaast hebben we het grootste examenlocatienetwerk en een Examenbus die bij organisaties voor de deur staat om Wft- en PE-examens af te nemen.

Ons doel: financieel dienstverleners en organisaties ondersteunen, zodat zij de consument nóg beter van dienst kunnen zijn.

Een totaal ontzorgconcept
Met een enthousiast en hecht team van 60 medewerkers bieden we ruim 28.000 professionals dag in en dag uit ondersteuning bij hun professionele ontwikkeling. Voor ons is het niet alleen van belang dat je slaagt, maar ook dat je kennis op peil blijft. Daarom zijn we in 2012 gestart met het concept Permanente Educatie 2.0 (dat nu Permanent Actueel heet). Als eerste op de markt lanceerden we dit digitale platform, waarin onze vakredactie al het belangrijke nieuws voor de adviseurs verzamelden en toespitsten op de verschillende functies.

Al snel waren verschillende grote organisaties geïnteresseerd en richtten we dit platform, ook bekend als de leeromgeving, in op basis van hun huisstijl en wensen. Tot op de dag van vandaag is het een groot succes. Mede doordat we het platform zijn blijven doorontwikkelen, en daarmee altijd voorop lopen.