De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Je verder ontwikkelen is een waardevolle, maar vaak ook kostbare investering. Kosteloos of bijna kosteloos een opleiding volgen met hulp van de overheid of Hoffelijk kan daardoor een uitkomst voor je zijn om te werken aan je professionele ontwikkeling en je kansen daarmee op de arbeidsmarkt te vergroten.
 

Subsidie- en financieringsmogelijkheden

De mogelijkheden die we bij Hoffelijk bieden om een deel van je opleidingskosten of het volledige bedrag te financieren met subsidies en/of regelingen zijn:


Hieronder leggen we je alles uit over wat deze subsidies en regelingen inhouden en welke opleidingen eraan meedoen!
 

NL leert door

De overheid heeft 30 miljoen euro beschikbaar gesteld om werkend Nederland te stimuleren en te helpen zich verder te ontwikkelen om actief te blijven op de arbeidsmarkt.

Met de NL leert door-regeling kunnen Nederlanders tussen de 18 jaar en pensioengerechtigde leeftijd kosteloos opleidingen en trainingen volgen. Het maakt hierbij niet uit of je nu werkzoekend, in loondienst, flexwerker, zzp’er of ondernemer bent. Wanneer je gemotiveerd bent om het scholingstraject te doorlopen en af te ronden, dan val je binnen de doelgroep. Je kunt je dan bij ons aanmelden om via de subsidieregeling kosteloos gebruik te maken van onze scholingstrajecten.

Hoffelijk is erkend opleider van NL leert door en momenteel lopen er twee verschillende soorten subsidiemogelijkheden onder deze regeling.

contact met demi

Heb je een vraag?

Wil je vrijblijvend sparren over welke subsidie- of financieringsregeling het beste bij jouw situatie past? Demi en onze andere opleidingsadviseurs denken graag met je mee!

Michael volgt een opleiding via NL leert door

1. Kosteloos drie Wft-opleidingen volgen

Drie Wft-opleidingen kosteloos volgen, inclusief examentrainingen en Wft-examens. Een ultieme kans als je je wil omscholen vanuit een andere sector of je verder wilt ontwikkelen binnen de financiële dienstverlening. Al bijna 600 deelnemers zijn je voorgegaan met deze regeling van NL leert door. Deze regeling loopt nog tot 12 december 2022 en er zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar (minder dan 50 plekken). Wees er dus snel bij!

Wanneer je in het bezit bent van drie Wft's kun je verschillende beroepen in de financiële dienstverlening uitoefenen, waaronder hypotheekadviseur, pensioenadviseur, commercieel binnendienstmedewerker, commercieel ondersteuner en inkomensadviseur. Wil je sparren over de mogelijkheden met onze opleidingsadviseurs? Plan dan een belafspraak in.

Meer informatie

2. Kosteloos om- en bijscholingstrajecten voor opleidingen in al onze sectoren

Met deze subsidieregeling van NL leert door kun je je kosteloos om- en bijscholen. Wanneer je nieuw bent in onze sector, maar ook als je al advocaat, bewindvoerder, budgetcoach, schuldhulpverlener en financieel professional bent. Via deze regeling kun je de volgende opleidingen volgen:

Meld je aan voor één of meerdere van onze opleidingen via onze websitepagina over deze regeling. Deze regeling loopt zolang er nog beschikbare plekken zijn voor de opleidingen én uiterlijk tot 31 maart 2023.

Meer informatie
Meisje vraagt STAP-budget aan

STAP-budget: tot € 1.000,- opleidingsbudget

Het STAP-budget is geïntroduceerd door het UWV en DUO en vervangt de belastingaftrek van studiekosten. Met deze subsidieregeling wil de overheid Nederlanders stimuleren zich verder te ontwikkelen voor een sterkere positie op de arbeidsmarkt. Je kunt elk kalenderjaar een opleiding tot € 1.000,- kosteloos starten met behulp van het STAP-budget. Is de investering in een opleiding hoger dan € 1.000,-? Dan dient het STAP-budget als een korting van € 1.000,- en leg je de rest van het bedrag zelf bij.

Iedere Nederlander tussen de 18 jaar en AOW-gerechtigde leeftijd met de motivatie zich verder te ontwikkelen kan het STAP-budget aanvragen bij het UWV. Bij Hoffelijk heb je keuze uit opleidingen die zowel interessant zijn voor beginnende als ervaren financieel professionals, als ook voor werkenden en werkzoekenden die uit een andere sector komen of net afgestudeerd zijn en nog geen werkervaring hebben.

Onze opleidingen waar je STAP-budget voor kunt aanvragen zijn:

  • Wft-opleidingen inclusief examentrainingen en Wft-examens
  • Wft PE-opleidingen inclusief oefenexamens, examentrainingen en PE-examens
  • Opleidingen tot bewindvoerder, budgetcoach of schuldhulpverlener
  • PE SEH-trainingen
  • Masterclasses voor hypotheekadviseurs
  • Masterclasses voor financieel planners (PE FFP)
  • Opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen

Iedere twee maanden komt er weer nieuw STAP-budget beschikbaar. Ben je benieuwd wanneer je het STAP-budget weer kunt aanvragen? Wil je meer informatie over de regeling en opleidingen? Of wil je direct een aanmeldingsbewijs regelen? Ga dan naar onze websitepagina over het STAP-budget.

Meer informatie
Man maakt kennis met Helping Hero

Helping Hero

Ben je net afgestudeerd, wil je een carrièreswitch maken of ben je toe aan je volgende stap in de financiële sector? Dan kan Helping Hero, onderdeel van Hoffelijk, je ondersteunen met het vinden welke richting het beste bij je past.

Ben je meer een adviseur of meer een acceptant? Past het intermediair bij jou of juist detachering? Ben je meer op je plek bij een verzekeraar of een bank? Tijdens een persoonlijk gesprek ga je met ons op zoek naar de baan die het beste bij je past. Als je hier opleidingen voor nodig hebt, ondersteunen we je bij het behalen van de juiste diploma’s. Vervolgens brengen we je in contact met leuke werkgevers!

Meer informatie
Man en vrouw willen opleiding volgen met UWV-scholingsvouchers

UWV-scholingsvouchers

Hoffelijk heeft een samenwerking met het UWV waardoor Nederlanders met een WIA-, Wajong- of WW-uitkering (kosteloos) een opleiding bij ons kunnen volgen.

Wanneer je dus één van bovenstaande uitkeringen hebt en graag bij ons een opleiding wil volgen die je kan helpen om een baan te vinden die je leuk vindt en past bij je mogelijkheden, dan kun je hiervoor scholing of omscholing aanvragen bij het UWV. 

Heb je een opleiding van ons op het oog die je wilt volgen? Ga dan het gesprek aan met het UWV en geef daarin duidelijk mee dat je bij Hoffelijk een opleiding wil volgen. Heb je nog geen duidelijk beeld van welke opleiding je wilt volgen en wil je eerst met één van onze opleidingsadviseurs sparren over de mogelijkheden? Plan dan een belafspraak in of neem direct contact met ons op via 010 - 760 11 08.

Plan belafspraak

Plan een belafspraak in en wij nemen contact met je op

Wil je liever even sparren met één van onze opleidingsadviseurs om te bespreken welke regeling het meest interessant voor je is? Plan dan geheel vrijblijvend een belafspraak in via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met je op.

Mocht je het fijner vinden om ons direct te spreken, dan kun je ons bereiken via 010 - 760 11 08.