De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Je verder ontwikkelen is een waardevolle, maar vaak ook kostbare investering. Kosteloos of bijna kosteloos een opleiding volgen met hulp van de overheid of Hoffelijk kan daardoor een uitkomst voor je zijn om te werken aan je professionele ontwikkeling en je kansen daarmee op de arbeidsmarkt te vergroten.
 

Subsidie- en financieringsmogelijkheden

De mogelijkheden die we bieden om een deel van je opleidingskosten of het volledige bedrag te financieren met subsidies en/of regelingen zijn:


Hieronder leggen we je alles uit over de verschillende subsidietrajecten die je kan volgen.

Heb je een vraag?

Wil je vrijblijvend sparren over welke subsidie- of financieringsregeling het beste bij jouw situatie past? Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee!

Meisje vraagt STAP-budget aan

STAP-budget: tot € 1.000,- opleidingsbudget

Het STAP-budget is geïntroduceerd door het UWV en DUO en vervangt de belastingaftrek van studiekosten. Met deze subsidieregeling wil de overheid Nederlanders stimuleren zich verder te ontwikkelen voor een sterkere positie op de arbeidsmarkt. Je kunt elk kalenderjaar een opleiding tot € 1.000,- kosteloos starten met behulp van het STAP-budget. Is de investering in een opleiding hoger dan € 1.000,-? Dan dient het STAP-budget als een korting van € 1.000,- en leg je de rest van het bedrag zelf bij. Iedere Nederlander tussen de 18 jaar en AOW-gerechtigde leeftijd met de motivatie zich verder te ontwikkelen kan het STAP-budget aanvragen bij het UWV.

Bij Hoffelijk heb je keuze uit opleidingen die zowel interessant zijn voor beginnende als ervaren financieel professionals, als ook voor werkenden en werkzoekenden die uit een andere sector komen of net afgestudeerd zijn en nog geen werkervaring hebben.

Onze opleidingen waar je STAP-budget voor kunt aanvragen zijn:

  • Wft-opleiding Basis inclusief examentraining en Wft-examen
  • Opleidingen tot bewindvoerder, budgetcoach of schuldhulpverlener
  • Opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen

Iedere twee maanden komt er weer nieuw STAP-budget beschikbaar. Ben je benieuwd wanneer je het STAP-budget weer kunt aanvragen? Wil je meer informatie over de regeling en opleidingen? Of wil je direct een aanmeldingsbewijs regelen? Ga dan naar onze websitepagina over het STAP-budget.

Meer informatie
Man maakt kennis met Helping Hero

Helping Hero

Ben je net afgestudeerd, wil je een carrièreswitch maken of ben je toe aan je volgende stap in de financiële sector? Dan kan Helping Hero, onderdeel van Hoffelijk, je ondersteunen met het vinden welke richting het beste bij je past.

Ben je meer een adviseur of meer een acceptant? Past het intermediair bij jou of juist detachering? Ben je meer op je plek bij een verzekeraar of een bank? Tijdens een persoonlijk gesprek ga je met ons op zoek naar de baan die het beste bij je past. Als je hier opleidingen voor nodig hebt, ondersteunen we je bij het behalen van de juiste diploma’s. Vervolgens brengen we je in contact met leuke werkgevers!

Meer informatie

Heb je een vraag?

Wil je liever eerst even sparren met één van onze opleidingsadviseurs om te bepalen welke regeling het meest interessant voor je is? Je kan ons bereiken via 010 - 760 11 08 of per e-mail via info@hoffelijk.nl