De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Persoon achter computer volgt Wft basis opleiding

Let op: NL leert door is vol!

Wil je alsnog een gratis opleiding volgen of jouw scholing met een korting volgen? Bekijk de andere subsidiemogelijkheden.

De subsidieregeling NL leert door komt op 31 maart 2023 definitief ten einde. Ben jij nog bezig met jouw scholingstraject? Zorg er dan voor dat je deze voor de einddatum van 31 maart afrondt. 

Wie mogen deelnemen aan Nederland leert door?

De NL leert door-regeling is bestemd voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd die zich verder wil ontwikkelen. Of je nu werk zoekt, een flexibel contract hebt, zelfstandig of in loondienst bent.

Heb je een vraag?

Kijk of het antwoord op je vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Mocht je nog een andere vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op via 010 - 760 11 08.

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar!

  • Vraag ik mijn scholingstraject via de website van Hoffelijk of Lindenhaeghe aan?

    Dankzij de fusie met Lindenhaeghe, is het NL leert door-aanbod van Hoffelijk en Lindenhaeghe samengevoegd. Of je jouw scholingstraject aanvraagt via onze website of via de website van Lindenhaeghe is afhankelijk van het traject dat je aan wil vragen. 

  • Tot wanneer heb ik de tijd om mijn opleiding af te ronden?

    Je dient je opleiding af te ronden vóór 17 maart 2023. Volg je een e-learning of maakt deze onderdeel uit van je opleiding? Dan moet je deze binnen drie maanden na de besteldatum voor 80% afgerond hebben.