De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Hoffelijk biedt je als erkend opleider van NL leert door kosteloos masterclasses (inclusief PE SEH) aan. Je kunt kiezen uit pakketten van drie masterclasses of twee masterclasses in combinatie met twee e-learnings of de Opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen. De masterclasses zijn speciaal voor (erkend) hypotheekadviseurs, -acceptanten en commercieel binnendienstmedewerkers die tijdens praktijkgerichte trainingen nieuwe vaardigheden willen ontwikkelen en met anderen hierover willen sparren.
 

Inclusief PE SEH-punten

Heb je een masterclass afgerond, dan ontvang je een bewijs van deelname. Wanneer je erkend hypotheekadviseur bent, dan krijg je na afronding ook je PE SEH-punten.
 

Waarom kosteloos?

De masterclasses zijn geheel kosteloos vanwege de NL leert door-subsidieregeling. NL leert door is een initiatief van de overheid om Nederlanders te stimuleren hun positie op de arbeidsmarkt te versterken. Voor deelname betaal jij dus helemaal niets, omdat de overheid de kosten van jouw scholingstraject bekostigt zodra je het bij ons afrondt. Alle masterclasses volgen en afronden is daarom wel een vereiste.

Welke masterclasses we je precies bieden en hoe het in z'n werk gaat, leggen we je hieronder uit.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs staan iedere werkdag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden via 010 - 760 11 03.

Ons opleidingsaanbod

Je kunt zelf een pakket samenstellen onder Kies & Match, een door ons samengesteld masterclasspakket kiezen of voor de Opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen gaan. Elk masterclasspakket dat we je bieden bestaat uit drie masterclasses of twee masterclasses in combinatie met twee e-learnings. Al onze trainingen zijn zowel online als klassikaal op verschillende locaties in Nederland te volgen.

Indien je meer wil weten over het programma, de data of trainingslocaties van de masterclasses, dan kun je op de opleiding of masterclass van je keuze klikken voor meer informatie.

Let op: Inschrijven moet via het aanmeldformulier op deze pagina.

Kies & Match

Stel zelf je pakket samen met drie masterclasses:

* 6 PE SEH-punten in categorie A
** 6 PE SEH-punten in categorie B

Kosteloos inschrijven

Masterclasspakket 1

Erkend hypotheekadviseurs behalen hiermee 18 PE SEH-punten in categorie A.

Kosteloos inschrijven

Masterclasspakket 2

Erkend hypotheekadviseurs behalen hiermee 18 PE SEH-punten in categorie A.

Kosteloos inschrijven

Masterclasspakket 3

Erkend hypotheekadviseurs behalen hiermee 12 PE SEH-punten in categorie A en 6 PE SEH-punten in categorie B.

Kosteloos inschrijven

Masterclasspakket 4

Erkend hypotheekadviseurs behalen hiermee 6 PE SEH-punten in categorie A en 12 PE SEH-punten in categorie B.

Kosteloos inschrijven

Masterclasspakket 5

Erkend hypotheekadviseurs behalen hiermee 12 PE SEH-punten in categorie A en 6 PE SEH-punten in categorie B.

Kosteloos inschrijven

Opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen

Leer het ondernemersinkomen bepalen (e-learning in combinatie met twee praktijkdagen):

Erkend hypotheekadviseurs behalen hiermee 12 PE SEH-punten in categorie B. Let op: Na deze opleiding dien je nog wel 6 PE SEH-punten in categorie A te behalen om tot al je PE SEH-punten voor dit kalenderjaar te komen.

Kosteloos inschrijven
PE SEH-punten voor erkend hypotheekadviseurs behalen

PE SEH-punten voor erkend hypotheekadviseurs

Ben je erkend hypotheekadviseur? Dan behaal je na afronding van de masterclasses naast een bewijs van deelname, ook je PE SEH-punten. Je dient dit kalenderjaar 12 PE SEH-punten behalen, waarvan minimaal 6 PE SEH-punten in categorie A. Je mag de extra PE SEH-punten die boven de vereiste 12 PE SEH-punten vallen naar het volgende kalenderjaar als B-punten meenemen.

Bekijk hieronder hoeveel PE SEH-punten je per pakket of opleiding behaalt.

Masterclasspakket Aantal PE SEH-punten in categorie A Aantal PE SEH-punten in categorie B Aantal categorie B-punten mee naar 2023
Masterclasspakket 1 18   -   6
Masterclasspakket 2 18   -   6
Masterclasspakket 3 12   6   6
Masterclasspakket 4   6 12   6
Masterclasspakket 5 12   6   6
Opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen   - 12   -
Locaties gratis masterclass kaart van Nederland

Startdata en locaties

Er zijn voldoende startdata voor de zomer en tot eind december 2022 beschikbaar gesteld. Zodra je je hebt aangemeld via het aanmeldformulier, kun je vervolgens de masterclasses of opleiding op de datum en locatie van je voorkeur inplannen. 

Je kunt de masterclasses op locatie of in de digital classroom bijwonen. Als je ervoor kiest om de masterclass op locatie te volgen, dan volg je de masterclass in één dag of in het geval van de Opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen in twee dagen. De masterclasses kun je op de volgende locaties in Nederland volgen (het kan verschillen per masterclass en hoe eerder je inplant hoe meer keus je hebt):

  • Amsterdam
  • Akersloot
  • Eindhoven
  • Hengelo
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Utrecht
  • Zwolle

Wanneer je deelneemt in de digital classroom geven we de masterclass(es) in twee dagdelen op twee verschillende dagen (met uitzondering van de Opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen).

Kies een opleiding of pakket

Hoe werkt het?

Wanneer je je wil inschrijven voor onze masterclasses met behulp van de NL leert door-subsidieregeling, dan vragen we je de volgende stappen te doorlopen:

1. Kies de opleiding, een pakket of stel het zelf samen met Kies & Match
Je weet welke masterclasses je wil volgen met de NL leert door-regeling.

Als je nog wil sparren met één van onze opleidingsadviseurs, neem dan direct contact op via 010 - 760 11 03 of plan een belafspraak in bij onze collega Jordi.
 

2. Schrijf je kosteloos in
Schrijf je in voor de opleiding of het pakket van je keuze met ons NL leert door-aanmeldformulier en vul de gegevens in die vereist zijn vanuit de bepalingen van de regeling NL leert door om kosteloos te kunnen starten.

Kies een datum en locatie waar je de training wilt volgen

3. Wij gaan voor je aan de slag!
Ons team verwerkt je aanmelding en stuurt je binnen twee werkdagen een e-mail met instructies om je masterclasses in te plannen. Indien er een e-learning bij zit, dan ontvang je ook inloggegevens van je persoonlijke leeromgeving met daarin de e-learning(s).
 

4. Kies de data waarop je de masterclasses wil volgen en locatie
Volg de instructies in de ontvangen e-mail en schrijf je in voor de masterclasses op de datum en locatie naar keuze.
 

5. Volg de opleiding of masterclasses van je keuze geheel kosteloos
Je inschrijving voor de opleiding of masterclasses is geregeld! Je kunt starten met het doornemen van de e-learning (indien deze erbij zit) en we ontmoeten je graag tijdens de praktijkdagen of masterclasses op de data en locatie(s) van je keuze.

Meld je aan

Ben je enthousiast over onze opleiding of masterclasses en wil je je er direct voor aanmelden? Schrijf je dan in via onderstaand aanmeldformulier.

Wil je meer weten over NL leert door?

Op onze website lees je meer informatie over de subsidieregeling.

Meer informatie

Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op via 010 - 760 11 03.

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar!