De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Hoffelijk is erkend opleider van NL leert door en biedt jou daarom nu tijdelijk de mogelijkheid gratis Permanent Actueel voor financieel dienstverleners te volgen. Je hebt hierbij de keuze uit vijf verschillende pakketten.

Wat houdt Permanent Actueel voor financieel dienstverleners in?

Om je klanten van een goed en volledig advies te voorzien, moet je continu op de hoogte zijn van de relevante ontwikkelingen binnen je vakgebied. Met Permanent Actueel van Hoffelijk ontvang je kleine kennisupdates die in je persoonlijke online leeromgeving worden klaargezet. Onze deskundige vakredactie scant, selecteert en beoordeelt hiervoor alle relevante actualiteiten en thema’s.

Vervolgens vat de vakredactie de geselecteerde ontwikkelingen voor je samen in een kort PA-artikel met een leestijd van slechts enkele minuten. Er worden daarbij praktische tips en handige achtergrondinformatie gegeven. Je sluit de activiteit af met enkele oefenvragen, zodat je kunt controleren of je het geleerde goed hebt begrepen. Zo krijg je alleen de meest relevante informatie en weet je na het lezen van het artikel precies hoe je het geleerde moet toepassen in de praktijk. 

Contact Sandra

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Onze Permanent Actueel-pakketten

Ben je in het bezit van één of meerdere Wft-diploma’s en wil je op de hoogte blijven van alle relevante ontwikkelingen binnen jouw vakgebied? Volg dan nu gratis Permanent Actueel bij Hoffelijk via de NL leert door-subsidieregeling. 

Onze Permanent Actueel-pakketten voor financieel professionals ter waarde van € 200,- bestaan uit twee modules. Voor beide modules ontvang je toegang tot alle nieuwsartikelen voor een periode van 12 maanden. Bij Permanent Actueel Wft kan je wanneer je start in je leeromgeving zelf kiezen welke Wft-modules je wil volgen. 

Maak je keuze uit de volgende pakketten:

Permanent Actueel Wft en CDD

Dit pakket bestaat uit:

Aanvragen

Permanent Actueel Wft en Cybercrime

Dit pakket bestaat uit:

Aanvragen

Permanent Actueel Wft en Privacy

Dit pakket bestaat uit:

Aanvragen

Permanent Actueel Wft en Advieskwaliteit

Dit pakket bestaat uit:

Aanvragen

Permanent Actueel Wft en Duurzaamheid

Dit pakket bestaat uit:

Aanvragen

Wat houdt de NL leert door-subsidieregeling in?

De overheid heeft 30 miljoen euro beschikbaar gesteld om werkend Nederland te stimuleren en te helpen zich verder te ontwikkelen om actief te blijven op de arbeidsmarkt. Met de NL leert door-regeling kan iedereen tussen de 18 jaar en pensioengerechtigde leeftijd kosteloos opleidingen en trainingen volgen. Het maakt hierbij niet uit of je werkzoekend, in loondienst, flexwerker, zzp’er of ondernemer bent. Wanneer je gemotiveerd bent om het scholingstraject te doorlopen en binnen de gestelde termijn af te ronden, dan val je binnen de doelgroep en kun jij je dus aanmelden voor Permanent Actueel.

NL_leert_door_PA_HF_pakketten

Hoe neem je deel aan NL leert door?

Jouw gratis Permanent Actueel-pakket regel je als volgt:

1. Kies je Permanent Actueel-pakket
Je hebt de keuze uit vijf verschillende pakketten.

Als je nog vragen hebt over onze pakketten, neem dan direct contact op met onze opleidingsadviseurs via 010 - 760 11 08.

NL_leert_door_PA_HF

2. Schrijf je in
Schrijf je in door bij het Permanent Actueel-pakket van je keuze op de button ‘Aanvragente klikken. Hiermee start je het aanvraagproces en vul je de gegevens in die vereist zijn vanuit NL leert door om in aanmerking te komen voor jouw gratis Permanent Actueel-pakket.

3. Wij gaan voor je aan de slag!
Ons team verwerkt je aanmelding en stuurt je binnen twee werkdagen een e-mail wanneer Permanent Actueel in je persoonlijke leeromgeving voor je klaarstaat.

4. Start in je persoonlijke leeromgeving
Zodra je van ons je inloggegevens hebt ontvangen, kun je direct starten met het lezen van de eerste nieuwsberichten in je persoonlijke leeromgeving.

Kies je pakket & vraag direct aan

Ben je enthousiast over Permanent Actueel voor financieel dienstverleners en wil je direct aan de slag? Schrijf je dan snel in voor het pakket van je keuze door op ‘Aanvragen’ te klikken.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via 010 – 760 11 08.

Wil je meer weten over NL leert door?

Lees meer informatie over de subsidieregeling op onze algemene informatiepagina.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

 • Kan je bij Hoffelijk ook nog andere gratis scholingstrajecten volgen?

  Ja, dat kan. Hoffelijk biedt scholingstrajecten aan in categorie A en B (categorie C zit al vol). Per categorie (A en B) mag je één scholingstraject kiezen. Je kan er dus voor kiezen om een scholingstraject uit categorie A én B te volgen. Let wel op dat als je meerdere scholingstrajecten wil volgen, dat je voor elk scholingstraject een aparte aanvraag doet.

  Onze Permanent Actueel-pakketten vallen in categorie A. Onze PE SEH-pakketten, masterclasspakketten en de Opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen vallen in categorie B. Wil je weten welke scholingstrajecten wij exact aanbieden in categorie B? Bekijk dan onze speciale informatiepagina hierover.

 • Waarom hebben jullie een kopie van mijn identiteitsbewijs nodig?

  Om gratis deel te mogen nemen aan de NL leert door-subsidieregeling stelt de overheid als voorwaarde dat je je identificeert door middel van een kopie van je identiteitsbewijs. Alle gegevens die wij ontvangen worden heel secuur verwerkt. Je gegevens worden encrypted en exclusief opgeslagen in EU-datacenters voor de afgesproken duur.

  Wil je graag meer weten over de vereisten van de regeling? Bekijk dan de volledige subsidieregeling op de website van de overheid.

 • Kan je Permanent Actueel echt geheel gratis volgen?

  De overheid vindt het belangrijk om werkend Nederland te stimuleren en te helpen om zich verder te ontwikkelen en zo actief te blijven op de arbeidsmarkt. Daarom stellen zij opleiders in de gelegenheid om gratis opleidingen en trainingen aan te bieden. De enige voorwaarde die zij hierbij stellen, is dat de deelnemers het scholingstraject volledig afronden binnen de tijd die ervoor staat. Als een deelnemer het traject eerder stopt, dan ontvangen wij als opleider geen subsidie en zijn wij dus genoodzaakt om de gemaakte kosten aan de deelnemer door te belasten. 

 • Ik heb al STAP-budget aangevraagd. Kan ik dan ook nog deelnemen aan deze NL leert door-regeling?

  Dit is zeker mogelijk! Het STAP-budget en de NL leert door-subsidie zijn twee verschillende regelingen waaraan je beide deel kan nemen.