De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Hoffelijk ondersteunt dagelijks financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring als professional van de toekomst. Wij weten hierdoor precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit resulteert in een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

In de afgelopen twee jaar zijn er al meer dan 65.000 scholingstrajecten gestart met behulp van de NL leert door-regeling. Scholingstrajecten die dus geheel gratis zijn gevolgd, omdat de overheid budget beschikbaar stelde om dit te bekostigen. Ook Hoffelijk heeft als erkend opleider een budget toegekend gekregen om tot en met maart 2023 verschillende scholingstrajecten gratis aan te kunnen bieden. 

Met behulp van de subsidieregeling NL leer door bieden we gratis opleidingen in de financiële dienst- en zorgverlening. Onze opleidingen helpen je in deze sectoren te starten of om je huidige beroep verdieping te geven.

 

HF Subsidies afbeelding contact Hoffelijk Jordi

Heb je nog vragen?

Stuur gerust een mail naar info@hoffelijk.nl op neem contact op via 010 - 760 11 08

HFZ_LinkedIn_Opleiding_Budgetcoach

Over de Wft-opleidingen

Onze Wft-opleidingen bieden je structuur en houvast tijdens je voorbereiding op je Wft-examen. Aan de hand van verschillende animaties, video's en examengerichte oefenvragen nemen we jou moeiteloos mee door de lesstof.

Deze stapsgewijze structuur wordt door onze deelnemers zeer gewaardeerd, net als het leren van feedback bij de vragen.

Hoffelijk staat in voor kwaliteit

Inclusief oefenexamens

Bij alle Wft-opleidingen zitten een aantal oefenexamens inbegrepen. Hoeveel oefenexamens je krijgt verschilt per module. Bij de Wft-opleiding Vermogen zitten bijvoorbeeld vier oefenexamens, terwijl de Wft-opleiding Basis vijf oefenexamens bevat.

Tijdens het maken van de oefenexamens krijg je inzicht in je resultaten. Je ontvangt daarbij uitgebreide feedback op de door jou beantwoorde vragen. Hierdoor kun je dus ook echt leren van je fouten en jezelf continu verbeteren.

Er zit geen Wft-examen bij dit scholingstraject inbegrepen. Deze kun je wel los bijbestellen.

HFZ Deelnemer Permanent Actueel

Volledig kosteloos

We kunnen jou één Wft-opleiding volledig kosteloos aanbieden (t.w.v. € 249,-). 

Let op: NL leert door is een tijdelijke subsidieregeling en loopt t/m maart 2023. Het is daarom belangrijk dat je vóór 17 maart 2023 minimaal 80% van de opleiding hebt afgerond.

Springest-background

Gezamenlijk al 10 jaar de Beste Opleider van Nederland

Hoffelijk en Lindenhaeghe zijn samen al 10 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

 • Kies jouw Studiepakket Wft en ga aan de slag

  Maak een keuze voor welke Wft-module jij een opleiding wilt gaan volgen en klik op 'Aanvragen'.

  Let op: Het is mogelijk om meerdere Wft-modules te volgen via deze regeling. Je dient voor elke module wel een nieuwe aanvraag te doen.

  Studiepakket Wft

  Dit pakket bestaat uit:

  • 1 Wft-opleiding naar keuze
  • Oefenexamens (aantal verschilt per module)

  Let op: Om aan de subsidievoorwaarden te voldoen, dien je vóór 17 maart 2023 minimaal 80% van de Wft-opleiding te hebben doorlopen. Het afleggen van het Wft-examen is geen voorwaarde. Bij dit pakket zit dan ook geen Wft-examen inbegrepen, maar deze kan je wel op eigen kosten bestellen in onze webshop.

Heb je een vraag?

Kijk of het antwoord op je vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Mocht je nog een andere vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op via 010 - 760 11 08.

 • Voor wanneer moet ik mijn Wft-opleiding afgerond hebben?

  Je dient op 17 maart 2023 jouw Wft-opleiding voor minimaal 80% te hebben afgerond.

 • Mag ik meerdere Wft-opleidingen volgen via de subsidieregeling NL leert door?

  Ja, dat mag. In deze categorie (cat. A) van de subsidieregeling mag je bij Hoffelijk drie trajecten aanvragen. Dit mag ook wanneer je al Wft's hebt gevolgd via een eerdere subsidieregeling of in een andere categorie. Let er wel op dat je je Wft-opleidingen voor 80% doorlopen moet hebben vóór 17 maart 2023 om te voldoen aan de subsidievoorwaarden. Vraag dus niet meer trajecten aan dan binnen deze periode voor jou haalbaar is.

 • Kan ik uitstel aanvragen voor het voltooien van mijn Wft-opleiding?

  Nee. Doordat wij gebonden zijn aan de eisen die vanuit het ministerie gesteld zijn is het jammer genoeg niet mogelijk om uitstel aan te vragen.

 • Wat gebeurt er als ik niet voor 17 maart 2023 minimaal 80% van de Wft-opleiding heb afgerond?

  Indien je niet voor 17 maart 2023 minimaal 80% van de Wft-opleiding hebt afgerond, kunnen wij geen subsidie voor jou aanvragen en zijn we genoodzaakt om de kosten naar jou door te berekenen. Dit bedraagt € 150,-. Zorg er dus voor dat je te allen tijde deze deadline haalt.

 • Zit er ook een Wft-examen bij de opleiding inbegrepen?

  Nee, het examen is niet inbegrepen. Deze kun je wel gemakkelijk bijbestellen via deze pagina

 • Kan ik naast een NL leert door subsidie ook nog gebruikmaken van het STAP-budget?

  Jazeker! Dit zijn twee compleet verschillende, losstaande subsidieregelingen. Je kan naast deze subsidieaanvraag dus ook STAP-budget aanvragen.