De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Bij Hoffelijk bieden we gratis opleidingen in de financiële dienstverlening, financiële zorgverlening en de advocatuur. Onze opleidingen helpen je in onze sectoren te starten (omscholing) én je huidige beroep verdieping te geven (bijscholing). Welke scholingstrajecten we bieden en hoe het allemaal precies werkt, leggen we je hieronder uit.

Duizenden gratis scholingstrajecten beschikbaar

In de afgelopen twee jaar zijn er al meer dan 65.000 scholingstrajecten gestart met behulp van de NL leert door-regeling. Scholingstrajecten die dus geheel gratis zijn gevolgd, omdat de overheid budget beschikbaar stelde om dit te bekostigen. Ook Hoffelijk heeft als erkend opleider een budget toegekend gekregen om tot en met maart 2023 verschillende scholingstrajecten gratis aan te kunnen bieden. 

Wie mogen deelnemen aan Nederland leert door?

De NL leert door-regeling is bestemd voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd die zich verder wil ontwikkelen. Of je nu werk zoekt, een flexibel contract hebt, zelfstandig of in loondienst bent.

contact met demi

Benieuwd welke opleiding het beste bij je past?

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden via 010 - 760 11 08.

Persoon achter computer volgt Wft basis opleiding

Aanbod Hoffelijk en Lindenhaeghe samengevoegd

Dankzij de fusie met Lindenhaeghe hebben we het NL leert door-aanbod van Hoffelijk en Lindenhaeghe samengevoegd. Je kan je gemakkelijk aanmelden voor de opleidingen via onze website en de website van Lindenhaeghe. Hieronder vind je het gezamenlijke aanbod.

Een traject volgen bij Hoffelijk

Onze scholingstrajecten zijn verdeeld in de categorieën A, B en C. Per categorie kun je één opleiding kiezen die je kosteloos wil volgen met de NL leert door-regeling. Voor de fanatiekelingen onder ons: je kunt je dus inschrijven voor in totaal drie scholingstrajecten (één in A, één in B en één in C).

Let op: Categorie C zit inmiddels vol.

Categorie A

Categorie A

In categorie A vind je scholingstrajecten die bestaan uit een leerpakket of abonnement. In deze categorie hebben wij nog een aantal scholingstrajecten beschikbaar waar jij je gratis voor kan aanmelden:

Categorie B

Categorie B

Categorie B betreft scholing, die is gericht op het verkrijgen of verbeteren van basisvaardigheden, arbeidsmarktvaardigheden en sociaal-communicatieve vaardigheden die behulpzaam zijn bij het verrichten van werkzaamheden. De trajecten die je gratis kan volgen zijn: 

Heb je een vraag?

Kijk of het antwoord op je vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Mocht je nog een andere vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op via 010 - 760 11 08.

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar!

  • Kan ik mijn scholingstraject gewoon via de website van Hoffelijk aanvragen?

    Dankzij de fusie met Lindenhaeghe, is het NL leert door-aanbod van Hoffelijk en Lindenhaeghe samengevoegd. Of je jouw scholingstraject aanvraagt via onze website of via de website van Lindenhaeghe is afhankelijk van het traject dat je aan wil vragen. 

  • Tot wanneer heb ik de tijd om mijn opleiding af te ronden?

    Je dient je opleiding af te ronden vóór 17 maart 2023. Volg je een e-learning of maakt deze onderdeel uit van je opleiding? Dan moet je deze binnen drie maanden na de besteldatum voor 80% afgerond hebben.